Sony FDR-X3000R Action Cam Video İnceleme

Yaz geçmiş olabilir fakat Sony'nin FDR-X3000R aksiyon kamerası kışa da hazır! Peki, neler sunuyor?

Artık tüm aksiyon kameralarında 30 FPS'de 4K çözünürlük görebiliyoruz. Bunlardan biri de elimizdeki Sony FDR-X3000R aksiyon kamerası oluyor. Ancak listede GoPro Hero5 Black de bulunuyor. Sony'nin bu modelde iddiası ise, tüm çözünürlüklerde ve kayıt modlarında çalışan Optical SteadyShot görüntü sabitleme yöntemi.

Zeiss Tessar geniş açılı lens ve Sony'nin A7 kameralarında da bulunan BIONZ X işlemci ile birleşen X3000R, geniş aksesuar seçeneği ile de göz dolduruyor. İster sualtında, ister su üstünde her çeşit senaryoda kullanabileceğiniz bu aksesuarlarla kullanım alanını zenginleştiren X3000R, kutu içeriğinde bunlardan önemli olan ikisini sunmasıyla da avantaj sağlıyor.

Kutu içeriğinde sualtı çekimler için muhafaza kabını sunan Sony, ayrıca video kaydını canlı izlemeniz için bir uzaktan kumanda da veriyor. Bunu bir saat gibi kolunuza takabiliyor ve çektiğiniz görüntüleri anlık izleyebiliyor ve kamerayı yönetebiliyorsunuz. Elbette bunun yerine akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz PlayMemories uygulamasını da seçebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları