Uygun Fiyatlı Katlanabilir Telefon Arayanlar İçin: TECNO PHANTOM V Flip 5G

TECNO, yeni PHANTOM V Flip 5G ile Türkiye’de fiyatının ötesinde performans sunantelefonlardan birini daha kullanıcıların beğenisine sundu. Peki gezegene benzeyen kapak ekranı ve daha birçok özelliğiyle dikkat çeken PHANTOM V Flip 5G’yi satın almaya değer mi? Tüm detaylarıyla cevaplıyoruz!

Katlanabilir telefonlar halen ana akım modellere yaklaşamadı. Bunun en büyük 2 sebebi pahalılıkları ve dayanıklılık endişeleri. Ancak ilk zamanlarına göre katlanabilir ekranların kalitesi epey artt,ı fiyatlar da eskisine nazaran daha ulaşılabilir seviyelerde. İşte bunun en güzel örneklerinden biri yeni TECNO PHANTOM V Flip 5G.

PHANTOM V Flip’in tasarımı tamamen amiral gemisi standartlarında; kapaklar vegan deri ile kaplanmış, çerçeveler alüminyumdan, menteşe ise çelikten.

Kapak ekranı; 466 x 466 çözünürlüğe ve 800 nit maksimum parlaklığa sahip 1.32 inçlik bir AMOLED. Tüm uygulamaları desteklemese de oldukça işlevsel; sağa veya sola kaydırarak, hava durumu bilgilerine, takvime, müzik çalara, alarmlara, ses kaydediciye, zamanlayıcıya, kronometreye ve kameraya erişebiliyorsunuz. İç ekran ise 6,9 inç boyutunda, FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip bir LTPO AMOLED panel. Renkleri canlı ve multimedya kullanımı için birebir.

Gücünü MediaTek Dimensity 8050’den alan telefon, 64 MP RGBW sensör ve 13 MP’lik Ultra Geniş Açılı kamerasıyla detay seviyesi yüksek çekimler yapabiliyor. PHANTOM V Flip’in güncel fiyatı ise 37.499 TL.