Windows 7 Build 6956 performans testi detayları
Benchmark: PCMarkSuite
Test sistemi:İşlemci: Intel Core 2 Duo E4400
Anakart: P5GC-MX/MEDION/SI
Bellek: 1024 MB
Ekran kartı: Intel 82945G/GZ (bütünleşik)
Sabit disk: ST3360320AS ATA Device
Resmi büyütmek için tıklayın
Oyla:
En Düşük
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 21 yorum
inş vistanın (bazı programlara uyumluluk konusunda) yarattığı hayal kırıklığını giderir. benim pc im şu an piyasadaki pc lere göre yüksek bir donanıma sahip (2 adet 2 gb kendinden soğutmalı ram amd 4x phenom 3000, anakartımın çok fazla modelini bilmiorum ama yine ii bi anakart gigabyte ın, 1 terabayt hard disk, point of viewin gt280 modeli ekran kartı) gibi ii bir pc ama xp den vazgeçemiyorum. hız konusunda vistda da problemim yok ancak uyumluluk benim için birinci öncelik çok farklı ve çok fazla oyun ve prog kullanıyorum. inş servis pack gerektirmeden çok güzel ve kullanışlı bir işletim sistemi olur win 7 ama açık söylemek gerekirse xp bir efsanedir.
| 05 May 2009 11:21 | ![]() | ![]() |
zuhahaha acilisi bisey zannediyo yok 10sn de yok 1dkda onemli olan acilistan sonraki performans hem sen masaustu geldiginde vistada herse hazirmi zannediyosun ?
git servisler bak bakalim bi yarisinda sunu goreceksin
gecikmeli baslangic !
bence linux en iyisi virus cikar belki ama anti-virusude cikar o zman kaspersky yapar o garanti yani
yok yada kardesim vistada iyi sevenda iyi office2007 de iyi sen hepsine 500$ ode kullan ben linux e 5 kurus vermeden kullanirim :D
git servisler bak bakalim bi yarisinda sunu goreceksin
gecikmeli baslangic !
bence linux en iyisi virus cikar belki ama anti-virusude cikar o zman kaspersky yapar o garanti yani
yok yada kardesim vistada iyi sevenda iyi office2007 de iyi sen hepsine 500$ ode kullan ben linux e 5 kurus vermeden kullanirim :D
| 26 Mar 2009 10:34 | ![]() | ![]() |
M.Ö. İle Alakası Yok,
Şuan Kullandığım Makina ;
AMD Phenom x4 9950 , 2 Gb Ram 500 Gb HDD
İşletim Sistemim : XP
Yani Bilgisayarın Kötülüğüyle Alakası Yok , Ben Daha Fazla Performans İstiyorum , Kasılmasın Bilgisayarım İstiyorum Bu Yüzden XP Tercih Ettim Ve Onu Kurdum..
Vista veya Windows 7 Yokmu Elimde. Var Onlarda Var Ama Kurmadım..
Performans Web'de Önemlidir. Hızlı Olmak Gerekir.
Kolay Gelsin Diyorum..
Xp'den Şaşmayın :)
Şuan Kullandığım Makina ;
AMD Phenom x4 9950 , 2 Gb Ram 500 Gb HDD
İşletim Sistemim : XP
Yani Bilgisayarın Kötülüğüyle Alakası Yok , Ben Daha Fazla Performans İstiyorum , Kasılmasın Bilgisayarım İstiyorum Bu Yüzden XP Tercih Ettim Ve Onu Kurdum..
Vista veya Windows 7 Yokmu Elimde. Var Onlarda Var Ama Kurmadım..
Performans Web'de Önemlidir. Hızlı Olmak Gerekir.
Kolay Gelsin Diyorum..
Xp'den Şaşmayın :)
| 18 Mar 2009 22:09 | %100 | ![]() | ![]() | %0 |
tutturmuşlar xp diye xp seçmeleri nedeni m.ö kalan pcleri var ikincisi xp uzun süre kullanan kişi vista ona karmaşık gelcektir sevmiyecektir normaldir ama uzun bir süre kurcalasa vistayı sevecek ama kurduğu gibi kaldıranlar var xp dx10 yaması var ruslar yapmış kaçmaz onlardan linux diyenler sebebi çok az virüs olması linux için 1000 den fazla yok ama yaygınlaşırsa linux çöker çünkü virüs artıcaktır evet linuxdeki görsellik harika hoş ama geçici bir heves linux ve xp windows 7 yanına yaklaşamazlar linux kullanışlı deyildir heleki türkiyedeki bilgisayar kullanıcıların yüzde 90nı linux çözemezler çünkü amatördür ve böle xp kullanmayada devam ettikleri sürecede amatör kalacaktır windows 7 beta aşamasında final sürümünde ışık hızıyla açılacaktır linux 1dk sonra açılıyor düşünün 2 gb ram var core dua işlemci var 1 dkda açılıyor vista 30 saniyede aradaki farka bak işte gelecek windows sevenla başlıyacak umarım dahada geliştirirler seven söylendiğine göre vistadan daha hızlı çalışıyor düşünün 600mhz ile bile hızlıymış videoda gördüm müthişti hızı 600 mhz ile 10 saniyede açılıyorsa core dua2 ile ışık hızında muthiş deyilmi :D agustosa kadar beklemek çok zor:S ve vista kullanmadan kaldıranlar yada m.ö olan pcnize vista yükleyenler akıllanın ondan sonra vistayı eleştirin m.ö pc olanlarsa üzülmesin windows seven 600 mhz 512 ramle hızlı çalışıyor :)
| 03 Şub 2009 21:54 | %0 | ![]() | ![]() | %100 |
Her oyun,her donanım,her yazılım ile uyumlu ve bugüne kadar en çok tutulan hangisidir?Elbette,xp.Eğer yazlımlarla fazla uğraşmıyorsanız Vista yada seven kullanabilirsiniz.Makinemde Xp ve vista kurulu.Vista ne kadar görsel şölen sunsa da Xp'yi bırakmaya asla niyetim yok.Seki vreme,forever,daima XP
| 03 Şub 2009 02:48 | %33 | ![]() | ![]() | %67 |
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
DONANIM İNCELEMELERİ
Galerilerden Seçmeler
CHIP Online-Galeri
Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları
2012'de çıkması beklenen, hakkında en çok konuşulan 15 cep bombasını bir araya getirdik!
CHIP Online iPad ve iPhone'da!
CHIP Online mobil uygulamalarını indirin
Uzun süredir beklenen CHIP Online mobil uygulaması iPad ve iPhone için çıktı. Turkcell sponsorluğunda hazırlanan uygulamaları indirmek için tıklayın!






















