Bu yıl bir OnePlus daha gelecek!

"Amiral gemisi katili" OnePlus 2 henüz tanıtılmışken, Çinlilerden sürpriz bir modelin sinyali geldi!

Yeni bir "katil" daha geliyor

Kısa bir süre önce OnePlus tarafından "2016 Amiral Gemisi Katili" olarak adlandırılan yeni OnePlus 2 tanıtılmış ve güçlü özellikleriyle büyük ilgi toplamıştı. Bunun ardından şimdilerde teknoloji basınında gözler elbette OnePlus ekibine ve yöneticilerine çevrilmiş durumda. Bu çerçevede USA Today'in OnePlus yöneticilerinden Carl Pei ile yaptığı röportajda konu OnePlus 2'yken, yöneticinin bir de sürprizi oldu.

Carl Pei, OnePlus satışlarından ve kullanıcıların geri bildirimlerinden memnun olduklarını, OnePlus One modeliyle 1.5 milyon adet satış yaptıklarını açıkladı. OnePlus 2'de yer verilmeyen NFC özelliğine ilişkin, bu özelliği çok az kişinin kullandığına dikkat çeken Pei, yine bu özelliğin bir sonraki modelde yer alıp almayacağı hakkında ise bir şey söylemedi.

Ancak daha önemlisi Pei, bu yıl sonuna kadar üçüncü bir OnePlus modeli daha göreceğimizi açıkladı. "Noel zamanında çıkmasını umuyorum," diyen Cei, böylece OnePlus'ın da yeni model tanıtma noktasında altı aylık periyoda girdiğinin işaretini vermiş olabilir.

Okuyucu Yorumları