iOS 7 de 10 Eylül'de gelebilir!

Yeni bir söylentiye göre iOS 7, iPhone 5S ve iPhone 5C ile birlikte, bu tarihte gelecek!

iOS 7 tarihi kesin (gibi!)

iPhone 5S ve iPhone 5C'nin tanıtılacağı tarihin 10 Eylül olacağı tahmin ediliyor. Yeni ortaya çıkan bir bilgi ise yeni Apple cihazlarının bu tarihte tanıtılma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Nuance'tan geliştiricilere gönderilen e-postaya göre iOS 7, 10 Eylül tarihinde herkese sunulacak. Yeni iOS sürümlerinin yeni iPhone'lar ile aynı anda kullanıcılara sunulduğu biliniyor, bu nedenle Nuance'ın verdiği bu bilgi pek şaşırtıcı değil. Ancak 10 Eylül tarihinin yine anılmış olması, Apple için büyük günün gerçekten de bu gün olacağına dair bir başka işaret.

Bu yeni bilgi, aynı zamanda elimizde bir süre oyalanacak bir şey olacağını gösteriyor. Zira yeni iPhone'ların satışa sunulması yurtdışında bile en az bir hafta alıyor.

iOS 7, Haziran'da WWDC 2013'te ortaya çıktığından bu yana geliştiricilerin elinde bulunuyor ve Apple tarafından devamlı olarak güncelleniyor. Ancak 10 Eylül, işletim sisteminin son sürümünün tüm hatalardan kurtulmuş, stabil sürümünün ortaya çıkacağı ilk tarih olacak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları