X-Wishes Racing ile evde otomobil yarışı

Eşiniz bilgisayarla oynamanızdan bıktı mı? Belki ona da oyun keyfi bulaştırmanın vakti geldi.

Evde yarış zamanı

Yarış oyunlarını sevenler için, oyunlara keyif katacak bir simulatör olan "X-Wishes Racing" oyun simülatörü satışa sunuldu.

Oyuncu simülatörün koltuğuna oturup vücut ölçülerine göre ayarlarınızı yapıyor, direksiyon, vites ve pedal seti ile 300 km/s ve üstü hızlara, evin güvenliği ve konforunda ulaşabiliyor.

"X-Wishes Racing "in force feed back özelliğinden gelen titreşimler eşliğinde oyun keyfini arttırmkak için tasarlanmış.

Playstation 2- 3, XBOX 360 ve PC'nin tüm oyun sistemlerine uyumlu oyun simülatörü "X-Wishes Racing" TV önüne ya da aksesuar olarak kullanılan LCD tablasına monte edilerek kullanılıyor. 180 derece yatabilen, deri, güderi ya da kumaş kaplamalı yarış koltukları değişik renk alternatifleri ile sunuluyor. Emniyet kemerleri her tip koltuk için aksesuar olarak bulunuyor.

Demonte olarak taşınabilen "X-Wishes Racing" kullanım anında 135x56 cm ebadında yer kaplıyor. Gövde ayrılıp koltuk üzerine katlandığında kapladığı alan 60x56 cm'ye iniyor. Tüm kablolama sistemi klipsli olarak koltuk altındaki tek merkeze bağlı bulunan simülatör, tek bir elektrik fişi ile evlerde kablo kalabalığı da yaşatmayaak şekilde tasarlanmış.


Satış fiyatı: 555 Dolar+ KDV
Bilgi için: (0212) 486 02 86

Okuyucu Yorumları