1980'lerin oyunları Xbox 360'da...

Oyun konsollarında en yüksek teknolojiye sahip Xbox 360'ınızda artık eski oyunların özlediğiniz tadını da bulabiliyorsunuz...

1980'lerin oyunları Xbox 360'da...

Microsoft 12. Temmuz'da yeni konsolu için eski klasik oyunları 5 ila 15 dolar arasında piyasaya sürüyor. 5 hafta boyunca her hafta eski bir oyunu geliştirilmiş grafikleriyle Xbox'unuzda deneyebilecek, eğer beğenirseniz satın alabileceksiniz.

Meşhur Frogger'dan, Street Fighter II'ye, Gauntlet'ten, Smash TV'ye bir çok tanıdık eski oyunların başarısı inanılmaz. Keza bir çok kişinin artık uzun ve zaman gerektiren oyunlar yerine, dilediği zaman kısa sürelerle de olsa oynayıp eğlenebileceği oyunları tercih ediyor.

Xbox Live Arcade yöneticisi Greg Canessa, indirilebilir oyun hizmetinin oldukça süpriz bir başarıya ulaştığını, indirilen 5 milyon oyunun yüzde 21.7'lik kısmının satın alındığını belirtti.

Xbox Live Arcade'in karmaşıklığı az oyunlarının daha çok çocuklar, kadınlar veya yaş ortalaması yüksek bir grup tarafından alınacağı beklenirken, "hardcore" olarak tabir edilen oyuncuların dahi bu oyunlara talebinin yüksek olması da şaşırtıcı bir durum.

Şu anda 20 oyunu bulunan Xbox Live Arcade'in sene sonuna kadar 50 oyuna ulaşacağı belirtiliyor.

Okuyucu Yorumları