Şimdiye kadar çıkan en çok tartışılan 10

CHIP Download son zamanlarda çıkan ve içeriği en çok tartışılan oyunları bir araya getirdi!

Tartışılan oyunlar

Şimdiye kadar çıkan en çok tartışılan 10 oyunKötü bir oyunu iyi yapan şeyler nedir? Her türlü eğlencede kabul edilen ve edilmeyen şeylerin sınırları gittikçe değişiyor ve zamanla farklı bir düzeye geliyor, bazen uygunsuz bir lisan seçimi, bazen lüzumsuz şiddet veya cinsel içerikli sahneler yüzünden olabilir. İlerleyen her adımda olayların çok fazla ileri gittiğini düşünen insanlar vardır.

Video oyunları da bu olayları etkiliyor. Manhunt 2 oyunu sonunda yayımlanma izinini aldıktan sonra adeta fikirleri ayıran bir çok oyunun çıkmasına neden oldu. Manhunt 2'de anca büyük değişiklikler gerçekleştirildikten sonra satıºa uygun gösterildi.

Bir çok insan topluluğumuzda olan şiddet sahnelerinin bu türlü oyunların gençlerimizin üstünde olan etkilerinden dolayı gerçekleştiğini sanıyor.

Bazıları da pek çok online ve multiplayer oyunlarının çocukların etkileşimini geliştirdiğini ve videolardaki şiddetin gerçek hayattaki şidetten ayrı olduğunu belirtiyor.

Kendi fikrinizi oluşturmanız için size son zamanlarda çıkan ve en çok tartışılan 10 oyunu sunuyoruz.

Yalnız 10 oyun içinden 6'sının bir oyun serisinin parçası olduğu göze batıyor. Bu tür oyunların çok tartışıldıklarına rağmen çok popüler olduklarını ve birçok kişi tarafından oynandıklarını gösteriyor.

CHIP Download: En çok tartışılan 10 oyun

Okuyucu Yorumları