DS N°8 Türkiye'ye geliyor: Uzun menzilli elektrikli seçenekler yolda!... Türkiye fiyatı ne kadar olacak?
DS Automobiles'in merakla beklenen %100 elektrikli modeli DS N°8, 2025 yılının son çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulacak. Özellikle uzun menzili ve performansıyla dikkat çeken bu Fransız model, Türkiye pazarına özel iki farklı versiyonla giriş yapacak.
DS N°8, normalde üç farklı versiyonla sunulsa da Türkiye'ye özel olarak iki uzun menzilli seçenek gelecek.
Önden Çekişli (4x2) Uzun Menzil: Bu versiyon, Türkiye pazarı için özel olarak optimize edilmiş 157 kW (213 hp) gücünde bir motorla geliyor.
97,2 kWsa kapasiteli NMC batarya ile donatılan bu model, WLTP'ye göre 750 km'ye varan menzil sunuyor. Otoyol sürüşlerinde bile 120 km/s hızda 500 km menzil iddiasıyla öne çıkıyor.
Dört Tekerlekten Çekişli (4x4) Uzun Menzil: Çift motorlu bu versiyon, toplamda 260 kW (350 hp) güç üretiyor. Aynı 97,2 kWsa kapasiteli NMC bataryaya sahip olan bu modelin WLTP menzili ise 686 km.