Nusret'in Instagram'da paylaştığı fotoğraflar için FIFA iddiası var
Şef Nusret Gökçe'nin 2022 Dünya Kupası'nın ardından sahaya inip Arjantinli futbolcularla fotoğraf çektirmesi ve kupayı eline alması birkaç gündür özellikle dünya basının gündeminde. Bugün yeni bir iddia var. FIFA'nın konuyu soruşturduğu iddia ediliyor.
2022 Dünya Kupası nefes kesen Arjantin-Fransa finalinin ardından Arjantin'in oldu... Dünya basınında ise Arjantin'in zaferinin ardından çok konuşulan konular arasında Nusret Gökçe'nin final sonrası sahaya inmesi var. Özellikle İngiliz basını Nusret Gökçe'nin Arjantinli futbolcularla fotoğraf çektirmesi ve kupayı eline almasını gündeme taşıdı; eleştiri yağdırdı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör
Daily Mail bugünkü haberinde FIFA'nın konuya ilişkin sessizliğini bozduğunu, ünlü şefin sahada olmaması gerektiğini kabul ettiğini yazdı.
Daily Mail, ünlü şefin geçen yıl Instagram'da paylaştığı ve FIFA başkanı Gianni Infantino ile çekilmiş bir videosunu da haberine ekledi.
Dail Mail haberinde Nusret'in kupayla ilgili bir kuralı ihlal ettiğini yazdı. FIFA kuralları gereği kupayı, yalnızca turnuvanın galipleri, FIFA yetkilileri ve devlet başkanlarından oluşan bir grup seçkin kişi tutabiliyor.
Gazete haberinde FIFA'nın konuyu soruşturma sözü verdiğini ve Gökçe'nin yetkisi olmadığı halde sahaya girdiğini kabul ettiğini belirtti.