Evi olmadığını söyleyen Elon Musk için Haluk Levent'ten çağrı var

Evi olmadığını söyleyen Elon Musk için AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent'ten esprili bir mesaj geldi...

Evi olmadığını söyleyen Elon Musk için Haluk Levent'ten çağrı var

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, Bloomberg'e göre 251 milyar dolarlık bir servete sahip. Musk, son günlerde twitter'ın tamamına talip olmasıyla da gündemde.

Musk, pazartesi günü TED Başkanı Chris Anderson ile yayınlanan bir video röportajında , "Şu anda bir evim bile yok, kelimenin tam anlamıyla arkadaşlarımın evinde kalıyorum" demişti.

Musk, "Tesla'nın mühendisliğinin çoğunun bulunduğu Körfez Bölgesi'ne seyahat edersem, arkadaşlarımın boş yatak odalarından geçerim" diye konuştu.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su kişisel tüketime yılda milyarlarca dolar harcamadığını, yat sahibi olmadığını, tatile çıkmadığını belirtiyor. Musk, "Kişisel tüketimim yüksek değil. Yani, tek istisna uçak" diyor, uçak sayesinde de çalışmak için zamandan tasarruf ettiğini söylüyor.

Bu sözler de ünlü milyarderi bir kez daha gündeme taşıdı.

AHBAP Derneği Başkanı sanatçı Haluk Levent ise ABD'li milyarder Elon Musk'ın "Evim yok, arkadaşlarımın boş odalarını kullanıyorum" açıklamasının ardından esprili bir paylaşımda bulundu. Levent, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Haydi Ahbap! Arkadaşımıza ev bulalım. @ahbap_dallas" yazdı.