Üniversiteliler için iTEAM başvuruları sürüyor

Pozitif Teknoloji’nin üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı iTEAM marka elçiliği programında başvuru süreci devam ediyor. Kendi ekibini kurma ve teknoloji ekosisteminde yer alma fırsatı sunan programa 31 Aralık tarihine kadar başvuru yapılabiliyor.

Üniversiteliler için iTEAM başvuruları sürüyor

Pozitif Teknoloji, üniversite kampüslerinde markayı temsil edecek öğrencileri bir araya getiren iTEAM marka elçiliği programı için başvuru sürecinin devam ettiğini duyurdu. Teknoloji çözümlerini öğrenci toplulukları üzerinden yaygınlaştırmayı hedefleyen program, katılımcılara ekip kurma ve pazarlama süreçlerinde deneyim kazanma imkanı tanıyor.

iTEAM programı, klasik marka elçiliği modellerinden farklı olarak öğrencilerin kendi ekiplerini kurabildiği ve zamanla ölçeklenebilen bir yapı üzerine kurulu. Seçilen marka elçileri, kampüs içi organizasyonlarda ve iletişim çalışmalarında aktif görev alırken, sisteme dahil ettikleri kişi sayısına göre çeşitli avantajlar elde ediyor. Şirket, bu programı pazarlama ve iş geliştirme stratejilerinin bir parçası olarak konumlandırıyor.

Başvurular için son gün 31 Aralık

Gençlerin teknoloji ve iş dünyasıyla erken aşamada temas kurmasını amaçlayan program, katılımcıların ekip yönetimi kültürünü tanımasına da olanak sağlıyor. Pozitif Teknoloji Genel Müdürü Gazanfer Başel, programın gençlerle kurulan bağı güçlendirdiğini ve öğrencilerin kendi çevrelerinde değer üreten yapılar kurmasını önemsediklerini belirtti.

Üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan bu programa dahil olmak isteyenler, 31 Aralık tarihine kadar başvurularını tamamlayabiliyor. Katılım koşulları ve diğer tüm teknik detaylar, programın resmi internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor.