AmoyShare AnyMusic 10.4.1

İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde müzik keşfedin, indirin, aktarın ve çalın!

AmoyShare AnyMusic 10.4.1

İstediğiniz şarkıyı dinleyin ve indirin!

  • Herhangi bir müziği arayın. İstediğiniz şarkıyı almak için bir sanatçı, şarkı, albüm ve hatta şarkı sözleri arayabilirsiniz. Ayrıca, bir URL yapıştırarak müzik arayabilirsiniz.
  • 320kbps MP3 müzik indirme. MP3, M4A, WebM ve daha fazla ses biçiminde 96k ile 320k arasında değişen, indirmesi kolay yüksek kaliteli müzik. Her şarkı için, indirmeden önce parçayı çalabilirsiniz.
  • Toplu indirme. Arama sonuçlarından tek seferde birden çok şarkıyı indirebilirsiniz. Dahası, tek bir tıklama ile tam bir müzik çalma listesini MP3'e indirebilirsiniz.
  • Yerleşik MP3 oynatıcı. Müziği indirdikten sonra, üçüncü taraf bir oynatıcı kullanmanıza gerek yoktur. AnyMusic, kendi başına bir MP3 oynatıcısıdır.
  • 1000'den fazla desteklenen siteyi keşfedin. "Keşfet" bölümü, Arşiv, Jamendo, SoundCloud vb. gibi 1.000'den fazla sitenin bulunduğu bir merkezdir. Uygulama içi aramayı etkinleştirir, bu nedenle bu siteleri bir web tarayıcısında ziyaret etmeniz gerekmez. < / li>
  • Reklam yok, eklenti yok. Reklamlar, eklentiler veya kötü amaçlı yazılımlar olmadan tamamen temizdir.
AmoyShare AnyMusic 10.4.1
Yayıncı AmoyShare
Sistem Gereksinimleri Windows 7/ 8/ 8.1/ 10/ 11
Fiyatı $36.00 ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 120 MB
AmoyShare AnyMusic 10.4.1 AmoyShare AnyMusic 10.4.1 İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde müzik keşfedin, indirin, aktarın ve çalın!
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları