Fast Video Maker 1.0.0.2

Fotoğraflar, Videolar, Metin ve Ses Efektleri ile Full HD Video Oluşturun!

Fast Video Maker 1.0.0.2

Fast Video Maker yazılımı, kayıtlı videolarınızın, tıklanan fotoğraflarınızın (jpg, jpeg, png, BMP) videonuzda metin ve ses efektleri ile videolarını yapmanızı sağlar. Böylece, öğretici videolar gibi bu güçlü yazılımla birden fazla türde video oluşturabilirsiniz, Sosyal medya da para kazanabileceğiniz videolar yayınlar. HD, Full HD, QHD, 4K, 8K Kalitesinde videolar oluşturun. Eski videolarınızdan, fotoğraflarınızdan, metninizden ve seslerden videolar oluşturarak anılarınızı tatmin edin.

Fast Video Maker'ı kullanarak kayıtlı videonuzu düzenleyebilir ve bir videoyu kesebilirsiniz. Yeni bir video oluşturmak için birden fazla videoyu da birleştirebilirsiniz. Videoyu yeniden boyutlandırın ve kırpın, ayrıca videoyu ters çevirin. Videolarınızı zenginleştirmek için istediğiniz sesi veya şarkıları ve metin efektlerini ekleyin. Projenizi kaydedebilir ve daha sonra düzenleyebilirsiniz.

Fast Video Maker 1.0.0.2
Yayıncı Fast PC Tools
Sistem Gereksinimleri Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Dot net framework 3.5 ve üzeri is required.
Fiyatı $29.90 ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 1.77 MB
Fast Video Maker 1.0.0.2 Fast Video Maker 1.0.0.2 Fotoğraflar, Videolar, Metin ve Ses Efektleri ile Full HD Video Oluşturun!
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları