1 dakikada HUAWEI WATCH Ultimate: Tüm özellikleri ve fiyatı...

HUAWEI WATCH Ultimate'in tüm özelliklerini 1 dakikada sizler için özetledik: HUAWEI WATCH Ultimate'in özellikleri, fiyatı ve fazlası içeride...

1 dakikada HUAWEI WATCH Ultimate

Geçtiğimiz günlerde özel bir etkinlikte tanıtılan Huawei'nin en yeni akıllı saati Watch Ultimate benzersiz özellikler getiriyor.

Üst düzey lüks saatlerde ve havacılık gemilerinde kullanılabilen bir malzeme olan birinci sınıf Zirkonyum bazlı Sıvı metalden üretilen HUAWEI WATCH Ultimate, 466x466 çözünürlükte 1,5 inç Düşük Sıcaklık Polikristal Oksit (LTPO) AMOLED ekrana sahip.

Nano-tech Seramik Çerçevesi, 24'ten fazla işleme tekniği, CNC hassas işleme ve hassas i yapısının ince gravürü kullanılarak nano-mikrokristalin seramikten yapılan saat, 100 metre dalış sınıfı su geçirmezlik, profesyonel Tüplü Dalış Modu, Serbest Dalış Modu, yepyeni Keşif Modu gibi ekstrem sporlarla ilgili olanlara benzersiz seçenekler sunuyor.

Hassas Çift Frekanslı Beş Sistemli GNSS gibi üst seviye özellikler barındıran HUAWEI WATCH Ultimate'in, tıbbi sınıf EKG analizi, damar sertliği (Arteriyel sertlik) tespiti, HUAWEI TruSeenTM 5.0+ ile kalp atış hızı izleme, gün boyu SpO2 analizi, stres izleme ve yönetimi ve TruSleep 3.0 ile uyku analizi gibi fonksiyonları da var.

HUAWEI WATCH Ultimate şu an satışta. HUAWEI WATCH Ultimate detaylı incelemesini de kısa bir süre içinde sizlerle paylaşacağız.

HUAWEI WATCH Ultimate şu an satışta

HUAWEI WATCH Ultimate'in satış fiyatı 18.999 TL'den başlıyor. Satın almayı düşünüyorsanız Nisan ayı sonuna kadar geçerli 500 TL değerinde indirim için bu kodu kullanabilirsiniz: AULTIMATE500CHIP.