120 farklı renge sahip yeni Pentax'la tanışın

Pentax'ın yeni dijital SLR fotoğraf makinesi, kaliteli fotoğraflar ve kullanım kolaylığı sunuyor!

Pentax'tan yeni DSLR kamera!

PENTAX K-50 dijital SLR fotoğraf makinesi hava koşullarına ve toza dayanıklı gövdesi ile yüksek kaliteli fotoğraflar çekerken kolay ve kullanıcı dostu kullanım sağlayan 120 farklı renk kombinasyonu ile Pentax K50' yi duyurdu. K-50 modeli 120 farklı renk kombinasyonunda sunuluyor. Son derece popüler hale gelen renk siparişi hizmeti PENTAX fotoğraf makinesi kullanıcılarının kendi tarzlarını yansıtmalarının benzersiz ve şık yolu. Yalnızca üst sınıf modellerde bulunan pek çok gelişmiş çekim özelliği ile sıra dışı işletim ve manevra kabiliyetini de sunuyor.

PENTAX K-50, saniyede yaklaşık altı kare yüksek hızda sürekli çekim, ISO 51200'de yüksek hassasiyette çekim ve hareketli objeleri izleyebilen yüksek hassasiyetli AF flaş gibi pek çok üst sınıf modeli kıskandıracak temel özelliklerle donatılmış durumda. Tüm bunlar başlangıç seviyesindeki dijital SLR kullanıcılarının ve ailedeki tüm bireylerin zorlanmadan yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilecekleri anlamına geliyor.

Ayrıca K-50 zorlu açık hava koşullarında bile sağlam bir performans sağlayan ve çok daha az bakım gerektiren hava koşullarına ve toza dayanıklı gövde yapısına sahip. Bunun da ötesinde, K-50'nin Full HD video kayıt ve dijital filtreler gibi yaratıcı araçları farklı çekim gereksinimlerine uygun olarak geliştirilmiş ileri çekim özelliklerinden bazıları.

K-50 standart lityum-iyon pillere ilave olarak her yerde kolayca bulunabilen AA boy pillerle de çalışabiliyor. K-50 fotoğraf makinesi gövdesi ile eş zamanlı olarak satışa sunulan iki farklı hava koşullarına dayanıklı lens kiti smc PENTAX-DA L 18-55mm F3.5-5.6AL WR ve smc PENTAX-DA L 50-200 F4-5.6ED WR K-50 görüntüleme sisteminin güvenilirliğini artırıyor.

Okuyucu Yorumları