40x Zoom Dome Kamera ile Şehir Güvenliği Kolaylaşıyor

Panasonic'in yeni güvenlik kamerası, şehir gözetleme sistemleri için depolama ve bakım maliyetlerinde de ciddi düşüşler sağlıyor.

Bu kamera ile şehir güvenliği kolay

Dış mekana uygun, hasara dayanıklı, Full-HD, PTZ kamera (WV-X6531N); 40x optik zoom, akıllı zoom sabitleme ve araç kazalarını saptamak için akıllı analitik donatımlarıyla hizmetinize sunuluyor. Ayrıca H.265 ve akıllı kodlama teknolojisi birleşimi de dahil olmak üzere maliyet düşürücü en son teknolojiler, güvenlik kamerası görüntülerinin bant genişliğini azaltmak için akıllı algoritmalar kullanıyor.

Böylece veri depolama gereksinimleri Panasonic'in eski nesil dış mekan PTZ kameralarına kıyasla hareketli görüntüler için yüzde 70, hareketsiz görüntüler için yüzde 90 oranında azaltılmış oluyor.

Dahili elektrikli nem giderme ve ClearSight kaplaması yağmurlu havalarda dış mekan kameralarının elverişliliğini önemli ölçüde artırıyor. Özel kaplamalı yüzey su lekelerine ve toza dayanıklı olup bakım gereksinimini azaltıyor ve güvenlik kamerası görüntülerinin kullanılabilirliği ile netliğini de geliştiriyor.

Panasonic Security Ürün Pazarlama Müdürü Gerard Figols, ürünle ilgili, "Bu kamera şehir gözetleme ve kavşak noktalarının izlenmesi hesaba katılarak tasarlanmıştır. Muhteşem 40x zoom ve akıllı zoom sabitleme özellikleri büyük araçlar geçerken titreşmeyi azaltıyor. Ayrıca, piyasadaki en akıllı analitik özelliklere de sahip. Belli bir noktada şüpheli hareket ve nesne algılamasının yanı sıra, hareketsiz veya seyir halinde bir otomobili otoyolun yanlış şeridinde tespit ederek videoda veya trafik yönetim sisteminde anında alarm veriyor" yorumunda bulundu. Kameranın akışı ve videosu tüm Panasonic güvenlik ürünleri gibi tam siber güvenlik koruması için Symantec tarafından şifrelenmektedir.

Okuyucu Yorumları