ADATA'dan İşletmelere Özel SSD

ADATA'dan işletmeler için IM2P33E8 PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD.

İşletmelere özel SSD

Yüksek performanslı DRAM modülü, NAND Flash depolama birimleri ve mobil aksesuar üreticilerinden biri olan ADATA Technology, son kullanıcılara olduğu gibi işletmelere yönelik de pek çok ürün sunuyor. Marka bu bağlamda, işletmeler için sunduğu endüstriyel veri depolama çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Firmanın duyurusunu yaptığı ADATA IM2P33E8 PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD sahip olduğu güvenlik özellikleri, geniş çalışma sıcaklığı aralığı ve yüksek hız sayesinde veri merkezleri, güvenlik ve ulaşım gibi sektörler için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Yüksek Hız Yüksek Güvenlik

Yüksek Hız Yüksek Güvenlik

ADATA'nın PCIe Gen3x4 arabirimini kullanan M.2 formundaki yeni SSD modeli NVMe 1.3 teknolojisinden de faydalanarak saniyede 3500MB'a kadar okuma ve 3200MB'a kadar yazma hızına ulaşabiliyor. Bu sayede ürün, 5G, AI ve IoT gibi büyük miktarda verinin hızlı bir şekilde işlenmesini ve aktarılmasını gerektiren teknolojilerin etkili biçimde kullanılmasında büyük fark yaratabiliyor. 3D NAND Flash yongalar kullanılarak üretilen IM2P33E8 M.2 SSD, 256GB ile 2TB arasında değişen kapasite seçenekleriyle geliyor. Ayrıca ürünün 0°C ila 70°C arasında çalışabilen normal sürümü yanında -40°C ila 85°C arasındaki sıcaklıklarda çalışabilen dayanıklı bir sürümü de bulunuyor.

Tasarımında veri güvenliğine de son derece önem verilen ADATA IM2P33E8, Uçtan Uca Şifreleme (E2E) yanında AES ve TCG Opal şifreleme teknolojileri ile kullanıcılarının verilerini daima güvende tutuyor.

Üstün Üretim Kalitesi

ADATA, ürünlerinin kalite, uyumluluk ve güvenilirlik gibi özellikler yönünden tüm standartları karşıladığından emin olmak için SSD'lerini çok sıkı bir dizi performans ve sağlamlık testinden geçirerek üretiyor. Firmanın testlerinden geçmeyi başaran 3D TLC yongalarla üretilen ADATA IM2P33E8, 2 milyon saati aşan bir Hatalar Arası Ortalama Zaman (MTBF) değerine sahip.

Ayrıca ürün, SSD'nin durumu, yıpranma derecesi ve kalan ömrü gibi pek çok veriyi görmeyi sağlayarak SSD yönetimini çok kolaylaştıran SSD Toolbox yazılımıyla birlikte geliyor. Çıkış tarihi ülkelere göre değişiklik gösterebilen ADATA IM2P33E8 hakkında daha fazla bilgi edinmek için industrial.adata.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları