Adrenalin tutkunlarına özel kamera

Heyecanı sevenler, kameralarıyla bol hareketli anlar yakalayanlar, bu kamerayı da sevecekler!

Adrenalin tutkunlarına özel

INTERSPORT, GoPro Hero3+ Black Edition kamerasıyla adrenalin tutkunu sporcuları sevindiriyor. Sporseverler, GoPro Hero3+ Black Edition'ın profesyonel kalitede geliştirilmiş çekim özellikleriyle en heyecanlı anlarını ölümsüzleştiriyor.

INTERSPORT mağazalarında satışa sunulan GoPro Hero3+ Black Edition kamerası, adrenalin tutkunlarının en heyecanlı anlarını yakalıyor. Artırılmış pil ömrü ile kullanıcılarına daha uzun yol alma ve daha fazla çekim yapabilme imkanı sunan GoPro Hero3+ Black Edition, aksiyon sahneleri bol diziler için de iyi görüntü sunuyor.

Aydınlatma koşullarını baz alarak kare hızını zekice ayarlayan GoPro Hero3+ Black Edition, 4 kat daha hızlı Wi-Fi bağlantısı sağlıyor. GoPro App akıllı telefon veya tabletlerde kullanıldığında da hareket halindeyken kamerayı güncelleyebiliyor. GoPro Hero3+ Black Edition aksiyon filmlerini aratmayacak kayıtlar için adrenalin tutkunlarını INTERSPORT mağazalarında bekliyor.

Su altında adrenalin dolu dakikalar

INTERSPORT mağazalarında satışa sunulan GoPro Hero3+ Black Edition, özel kılıfı ile su altında yüksek kalite çekim özelliğiyle kusursuz görüntüleme sağlıyor. Su altı güzelliklerini kaydetmenize olanak sağlayan GoPro Hero3+ Black Edition kamerasıyla saniyede 30 kareye kadar 12MP harika görüntüler elde edebilirsiniz.

Yüzde 20 daha küçük ve daha hafif

Yaşadığınız her anı kayıt altına alabileceğiniz GoPro Hero3+ Black Edition, hem video ve hem fotoğraf çekme özelliği ile yaşanılan anları yakalamanızda en önemli yardımcınız oluyor. Sadece 74 gr ağırlığı olan GoPro Hero3+ Black Edition, taşıma kabı ile 134 gr oluyor. Önceki GoPro'lara göre yüzde 20 daha küçük ve hafif olan Hero3+ Black Edition sporseverlere her ortamda daha kolay taşıma ve yerleştirme kolaylığı sunuyor.

GoPro Hero3+ Black Edition'ı İstanbul Kanyon ve Meydan INTERSPORT mağazalarında bulabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları