AirTies, Air 4920 ile hızına hız katıyor

AirTies'ın ödüllü yeni ürünü Air 4920, kablosuz bağlantının kapsama alanını ve hızını artırıyor.

Air 4920 ile hızlanın

AirTies'ın çift bantlı 11ac kablosuz ağ genişletici cihazı Air 4920 ile kablosuz internetin hem hızını hem de kapsama alanını ikiye katlıyor. TV Connect Fuarı'nda 'Best TV Consumer Device' ödülüne de layık görülen Air 4920, törende oyunun kurallarını değiştirecek nitelikte bir ürün olarak tanıtıldı.

Evin in her köşesinde hızlı internet!

Air 4920, tek tuşla kolay kurulum özelliği sayesinde, kullanıcıların teknik bilgiye gereksinim duymaksızın evlerindeki kablosuz sinyalin etki alanını genişletiyor. Çift bantlı 802.11ac erişim noktası olan AirTies Air 4920 ile hem 5GHz yeni teknoloji cihazlar hem de 2.4GHz eski teknoloji cihazlar için evin her köşesinde, karanlık nokta bırakmaksızın yüksek hızda internet kullanım keyfi sunuyor. AirTies Mesh teknolojisi ile donatılan Air 4920, eski teknolojilere sahip cihazların bile yüksek hızlı kablosuz interneti evin her köşesine ulaştırmasını sağlıyor.

Air 4920'de ayrıca 'client steering' adı verilen yepyeni bir teknoloji de kullanıldı. Böylece ev içi cihazların her birinin maksimum internet hızından faydalanması sağlanıyor. Tüm cihazlar arasında eşit yayılan internet gücü, evin her köşesine eksiksiz ulaşıyor.

Set top box'lara bağlanarak, aynı anda birden fazla HD/3D video kanalından Kablosuz ve kesintisiz video aktarımı yapabiliyor, çoklu gönderim ve tekli gönderim trafiği ile çalışabiliyor. Ayrıca, AirPlay ile uyumlu müziğin şifresini çözerek elektrikli hoparlörlere aktarabiliyor ve eklenmiş USB 3.0 ile uyumlu disk sürücüleri için bir medya sunucusu görevi görebiliyor.

Okuyucu Yorumları