Akbank "Kur Yönet"ten ödül!

Akbank, bir şirket patronu olmanın tüm süreçlerini kapsayan 'Kur Yönet' adında bir oyun başlattı.

Akbank "Kur Yönet"ten ödül

Akbank "Kur Yönet" den sosyal medyanın patronlarına ödüller dağıtılıyor. En yüksek puanı alarak başarılı olan ilk üç kişinin büyük ödülleri kazanacağı "Kur Yönet" hem oyun meraklılarının hem de KOBİ'lerin ilgisini çekiyor. 29 Haziran'da hayata geçirilen oyun, beş gün gibi kısa bir süre içinde 8.533 kişi tarafından 10.186 kez oynandı.

Patron koltuğuna siz de oturun! Oyuncular oyun boyunca Akbank ürünlerini kullanarak küçük bir işletmeden kurumsal bir şirkete giden yolda üretimlerini artırarak şirketin başarılı olmasını sağlayacak stratejiler geliştiriyor. Eğlencenin ve rekabetin kesintisiz yaşandığı oyun 8 Ağustos 2011'de tamamlanmış olacak. Kendine güvenen oyuncuları bekleyen Kur Yönet'in ödülleri arasında 40'' Philips 3D LED TV, Sony Vaio 15'' i5 Dizüstü Bilgisayar ve Apple İpad 16GB WiFi bulunuyor.

Akbank'ın KOBİ'ler için özel olarak hazırladığı www.kobilersizinicin.com sadece Kur Yönet'in evsahiliğini yapmakla kalmıyor. Site KOBİ'lere gereksinim duydukları danışmanlık ve bilgilendirme hizmetlerini sağlarken özel avantajlar da sunuyor.

08 Ağustos'a kadar oynanabilecek olan Kur Yönet Oyunu hakkında detaylı bilgiye Kur Yönet Oyun veya Akbank Facebook sayfasından ulaşmak mümkün.

Okuyucu Yorumları