Akıllı saatlere GittiGidiyor uygulaması

GittiGidiyor'un akıllı saat uygulaması I-Watch, iOS ve Android için yayında.

Akıllı saatlere GittiGidiyor

Türkiye İnternet Ölçümleme Araştırmasına göre ülke geneli e-ticaret kategorisinde en çok tercih edilen e-ticaret sitesi ve dünyanın önde gelen pazar yeri eBay'in Türkiye'deki iştiraki olan GittiGidiyor, iOS ve Android işletim sistemleri ile çalışan akıllı saatler için geliştirdiği "GittiGidiyor I-Watch" uygulamasını yayınladı. GittiGidiyor'un uygulamasını kullanmak isteyen akıllı saat sahiplerinin; iOS için Apple Store'dan, Android için ise Google Play üzerinden uygulamayı indirerek akıllı telefonları ile senkronize etmeleri yeterli oluyor.

E-ticaret sektöründeki en kapsamlı akıllı saat uygulamalarından biri olan uygulama ile kullanıcılar bilgisayarları ve akıllı telefonlarından sonra artık saatleriyle alışveriş tutkusunu gittiği her yere taşıyor. Kullanım kolaylığı ile de öne çıkan uygulamada kullanıcılar arama sekmesini kullanarak listelenen ürünleri tek bir tık ile inceleyerek fotoğraflarına ve ürün açıklamalarına kolayca erişebiliyor.

GittiGidiyor'un güncel mobil rakamlarına göre uygulamalarının indirilme sayısı 2.7 milyon, toplam trafiğinin ise yüzde 50'si mobilden geliyor. Akıllı telefon uygulaması ile hedeflenen mobil kullanımını daha farklı kanallara yayarak arttırmak, teknolojinin dinamiklerine ayak uydurarak ve tüketicilerin beklentilerine uygun, kolay ve hızlı bir alışveriş deneyimi yaşatmak.

Okuyucu Yorumları