AMD Radeon Vega, MacBook Pro'ya Geliyor!

AMD Radeon Vega mobil grafik gücü MacBook Pro'ya geliyor!

AMD Radeon Vega, MacBook Pro'da!

AMD, dün yapılan açıklamayla birlikte yeni Radeon Vega Mobile grafik işlemcisini duyurdu. Yeni grafik işlemciler arasında bulunan AMD Radeon Pro Vega 20 ve Radeon Pro Vega 16, Apple'ın 15 inç'lik MacBook Pro'su için konfigürasyon seçeneği olarak kasım ayının sonlarında satışa sunulacak.

Yeni grafik işlemciler hızlı, güçlü ve akıcı grafik performansını, yeni nesil notebook'lara getiriyor. AMD "Vega" mimarisi ile güçlendirilen bu grafik işlemciler, notebook'larda serin ve sessiz çalışmayı da hedefliyor. İnce tasarımıyla notebook'larda geleneksel GDDR5 tabanlı grafik işlemcilere göre çok daha az yer tutarken, 3D render, fotoğraf ve video düzenleme ile diğer yaratıcı uygulamalarda muhteşem performans sunuyor. Ayrıca günümüzün en iyi AAA ve eSpor oyunlarında da 1080p çözünürlükte ultra ayarlarda görsellik sunabiliyor.

Günümüzün en iyi yaratıcı uygulamaları ve oyunlarda sıra dışı görsel performansla birlikte Radeon Vega Mobile, notebook performansında çıtayı yükseltiyor. 15 inç'lik MacBook Pro hakkında ek detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları