Android 7.1'in ayak sesleri gelmeye başladı!

Android 7.0 Nougat'ın Nexus'lara ulaşmasından sadece birkaç gün sonra, Android 7.1'den ilk işaretler gelmeye başladı...

Android 7.1'in ayak sesleri...

Halihazırda Nexus Sailfish ve Nexus Marlin olarak da bilinen yeni Nexus telefonları biraz da sürpriz bir biçimce Android Nougat 7.0'la gelen ilk cihazlar olmayacak. Zira bu onurun LG V20'ye ait olacağını biliyoruz.

Diğer yandan Android 7.1 sürümünün de ayak sesleri şimdiden duyulmaya başlandı ve öyle görünüyor ki yeni Nexus cihazları bu sürümle çalışan ilk modeller olabilir. Android 7.1'e dair ilk somut işaretler Google'ın geliştirici konsolunda ve Phone Arena'da yer alan bir habere göre Reddit'te, uygulama yüklemek ve web sitelerini ziyaret için kullanıldığına dair bir raporla ortaya çıktı.

Bütün bu gelişmeler Android 7.1'in adım adım gün yüzüne çıkmaya hazırlandığına işaret ediyor. Android Police'in baş editörü David Ruddock'un paylaştığı bir tweet'te de Android 7.1 güncellemesinin yeni Nexus telefonlarla geleceği iddiasının yanında Nougat'ın ilk bakım sürümünün de Android 7.1 olacağı öne sürülüyor.

Diğer yandan Google'ın da Android Nougat bakım sürümü için bir geliştirici önizlemesini bu sonbahar aylarında piyasaya süreceğini açıkladığını da hatırlatalım.

Okuyucu Yorumları