AOC, Yeni Mobil USB-C Monitörünü Getiriyor

Ekran uzmanı AOC, USB-C bağlantısına sahip yeni, taşınabilir monitörünü piyasaya çıkartıyor.

AOC'den yeni mobil monitör!

Ekran uzmanı AOC, USB-C bağlantısına sahip yeni, taşınabilir monitörünü piyasaya çıkartıyor. Sizin de yollarda geçen bir işiniz ya da yaşam tarzınız var ve de diz üstü bilgisayarınızın tek ekranından daha fazla ekrana mı gereksinim duyuyorsunuz? O zaman çözüm, FHD çözünürlükte (1920 x 1080 piksel) 15.6" (39.6 cm) IPS ekranı ile I1601FWUX modelinde. Monitör setine eklenen akıllı kapak, portre ve manzara modlarında panel tutucu görevi görüyor ve dahili otomatik pivot özelliği ekranı doğru yönde döndürebiliyor. 8.5 mm kalınlığa ve yalnızca 800 g ağırlığa sahip şık tasarımı, monitorün her çantaya rahatça sığabilmesini sağlıyor. Sahip olduğunuz ekran alanını kolayca genişletmek için zarif, şık, taşınabilir bir çözüm: I1601FWUX, Mayıs 2018'de Avrupa'da piyasada bulunabilecek.

Daha fazla görüntüleme alanı

Daha fazla görüntüleme alanı

Dizüstü bilgisayarınızın büyüklüğünden memnun değil misiniz? Sahip olduğunuz ekran alanını genişletmek mi istiyorsunuz? Olası müşterilerinize bir teklif de bulunmak istiyorsunuz, ama bunu yaparken omzunuzun üzerinden ekrana eğilmek zorunda kalmalarını istemiyor musunuz? Ya da işle ilgili bazı hesap tablolarını uçakta veya trende tamamlamak mı istiyorsunuz? Olasılıklar sonsuz. AOC, taşınabilir ekranlar için en yeni USB-C teknolojisini olabilecek en zarif, en ultra ince çözümüyle sunuyor: I1601FWUX.

I1601FWUX modeli, hem ekran sinyalini hem de gücü bağlamak için USB Type-C teknolojisini kullanıyor. Gücünü USB'den alan daha eski ekranların yerine, USB-C portu yüksek kalitedeki DisplayPort sinyalini ve güç bağlantısını tek kabloda sunuyor, böylece kablo kalabalığı azalıyor ve gerçekten mobil bir ekran deneyimi sağlanmış oluyor. Ekranın 15.6 inçlik ölçüsü, çoğu multimedya diz üstü bilgisayarının yaygın ekran ölçüsüne uyuyor. Tutucunun yüksekliği de diz üstü bilgisayarınızla aynı düzeyde bir ekran kurulumuna olanak tanıyor.

Görsel olarak büyüleyici

Kompakt ölçüsü sayesinde, I1601FWUX çoğu diz üstü bilgisayar çantasına sığıyor. Monitörün ağırlığı ise yalnızca 800 gram, üstelik monitör sadece 8.5 mm kalınlığı ile ultra ince.

I1601FWUX kurulduğunda birinci sınıf kalıp dökümlü metal arka kapağı ile görenleri etkileyecek. 160/160° görüntüleme açılarına sahip öndeki IPS ekranı ise, çok sayıda kullanıcının canlı ve homojen görüntüler görmesini sağlayacak. Ekran, aynı zamanda zararlı olabilecek mavi ışığı azaltan ve kullanıcıların gözlerinin yorulmasını engelleyen AOC'nin Düşük Mavi Işık modu ile de sunuluyor. 220cd/m² parlaklığı sayesinde de, gece gündüz rahat bir kullanım sağlanıyor.

Pratik ve kullanışlı
I1601FWUX modelinin IPS ekranı, 5 ms GtG (griden griye) piksel tepki süresine sahip, bu da hız dolu aksiyon sahnelerinin ya da hız yüklü oyunların akıcı ve bulanıklığın olmaması demek. Ürüne dahil edilen akıllı kapak, kullanılmadığında ve bir yerden bir yere taşınırken ekranı koruyor. Ayrıca ekran kullanılırken hem manzara hem de portre modlarında ekran tutucuya dönüşüyor. AOC i-Menu yazılımı ile etkinleştirilen otomatik pivot (Auto-Pivot) özelliği sayesinde ekranın yönünü değiştirmek de kolay. Bu özellik, ekranın çevrildiğinde otomatik olarak doğru yöne geçmesini sağlıyor.

AOC I1601FWUX modelinin, Mayıs 2018'de, 279 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyat ile piyasada bulunması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları