AOC'den 75 Hz, 5 ms ve FreeSync'li Yeni Monitör

AOC, 75 Hz, 5 ms ve AMD FreeSync'e sahip 31.5 inçlik, IPS QHD monitörünü piyasaya çıkartıyor.

AOC'den yeni FreeSync'li monitör!

AOC, geçen sonbaharda piyasaya çıkan ve olağanüstü fiyat/ performans oranı ile büyük beğeni toplayan, 79 serisinin muhteşem çok yönlü modeli, 31.5 inçlik (80.01 cm) Q3279VWF'nin kardeşi Q3279VWFD8'i piyasaya çıkartıyor.

Yeni monitör Q3279VWFD8, Q3279VWF'nin kullandığı VA panelinden farklı bir panel türü - IPS- ve daha fazla renk doğruluğu ve böylece de daha canlı, doğal ve göz alıcı görüntüler için daha geniş bir renk gamını kullanıyor. Q3279VWFD8'in 31.5 inçlik (80.01 cm) IPS paneli, yüksek derecede ayrıntılı QHD çözünürlük (2560x1440 piksel), 5 ms'lik GtG (griden griye) tepki süresi, AMD FreeSync desteği ve 75 Hz yenileme oranı sunuyor. Özellikle bütçeleri konusunda dikkatli ev kullanıcılarını, internet kafeleri ve tüm servetini buna yatırmadan, şaşırtıcı özelliklerin peşinde olan herkesi hedefleyen Q3279VWFD8, beklentileri tamamıyla karşılayacak.

Q3279VWFD8 modeli, kocaman 31.5 inçlik bir IPS paneline ve QHD (2560x1440 piksel) çözünürlüğe sahip. Bu da ince ayrıntılar, artan üretkenlik için pek çok ekran alanı ve günlük kullanım için rahat mı rahat bir piksel yoğunluğu sağlıyor. Panelin ve özelliklerin ne anlama geldiği zaten aşikar, üstelik bu monitörün dış tasarımı da kullanıcıların soluğunu kesiyor: Dar çerçevelerinin parlak siyah yüzeyi, ayağı ve arka kapağı, gümüş renkli yüzeye sahip sağlam, ağır tabanıyla hoş bir kontrast yaratıyor.

IPS panelinin elde ettiği 178/178 derecelik geniş görüntüleme açıları sayesinde, bir yerde toplanmış arkadaşlar & aile üyeleri, herhangi bir renk değişimi deneyimlemeden, hepsi aynı anda canlı görüntülerin keyfini çıkaracaklar. 1.07 milyar canlı renk sunan ve NTSC renk gamının %88'ini kapsayan 8-bitlik+FRC paneli, aralarında canlı kırmızılar, derin maviler, ve gür yeşillerin bulunduğu, yüksek, 1200:1 kontrast oranına sahip, çok daha canlı renklerin üretilmesine yardımcı oluyor.

Q3279VWFD8 modelinin QHD (2560x1440 piksel) çözünürlüğü, yalnızca ayrıntılı fotoğrafları ve videoları değil, aynı zamanda oyunları da görüntüleyebiliyor. 75 Hz'lik yenileme hızı, 5 ms GtG (griden griye) ve AMD FreeSync desteğinin bir araya gelmesi, kırılma olmayan, hızlı, üstelik herhangi bir ek girdi gecikmesi ya da tutukluk olmadan, oynanabilirlik deneyimi üretiyor.

Q3279VWFD8 modeli, VGA ve DVI gibi eski kaynakların ve HDMI ve DisplayPort'un da aralarında bulunduğu geniş bir yelpazede bağlantı sunuyor. İşte bu yüzden bu model, çeşitli oyun konsollarını, kişisel bilgisayarları, diz üstü bilgisayarları, set üstü kutuları ve çok daha fazlasını bağlayabiliyor. 3.5mm'lik bir jak konektörünün kulaklıkları ya da harici bir hoparlör setini bağlaması öngörüldü. AOC'nin Clear Vision teknolojisi Standard Definition (SD) içeriği görüntülerken netliği ve canlılığı güçlendiriyor. AOC'nin Flicker-Free (Titreşimsiz) teknolojisi, parlaklığı düzenlemek için Pulse Width Modulation (Sinyal Genişlik Modülasyonu - PWC) yerine Direct Current (Doğrudan Akım - DC) kullanarak titreşimi de ortadan kaldırıyor ve monitör uzun süre kullanıldığında, gözlerdeki yorgunluğu azaltıyor.

31.5 inçlik Q3279VWFD8 modeli, 289 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatıyla piyasada bulunabiliyor.

Okuyucu Yorumları