AOC'den Profesyonellere Özel 4K Ekran

AOC'den profesyoneller için ergonomik ve zarif yeni 4K ekran: U2790PQU.

İşte AOC U2790PQU!

AOC, 90 Serisi'nin profesyonellere yönelik yeni üyesini piyasaya çıkartıyor. 27 inçlik (68.6 cm) U2790PQU, 4K çözünürlük (3840x2160 piksel) ve 163 ppi'lik bir piksel yoğunluğu sunduğundan keskin görüntüler sağlıyor.

U2790PQU modelinin IPS paneli ve 10 bitlik renk derinliği ürettiği 1.07 milyar rengi ile göze çarpmayan renk geçişlerini mümkün kılıyor. Gövdesinin metalik gri yüzeyi ve 3 taraftan da çerçevesiz tasarımı, bu monitörün, sınıfındaki diğer ürünlerden ayrılmasını sağlıyor. Aralarından yüksekliği ayarlanabilir ergonomik bir ayağı ve mavi ışığı azaltma özelliğinin de bulunduğu, gelecekle uyumlu teknik özellikleri, bu monitörün, üst düzey bir çözüm arayan profesyoneller ve üretici/tüketiciler için muhteşem bir tercih olmasını sağlıyor.

AOC'den Profesyonellere Özel 4K Ekran

Ultra HD, ya da daha basit ifade etmek gerekirse 4K çözünürlük (3840x2160 piksel) yavaş yavaş ancak emin adımlarla şu anki ana akım 1080p (Full HD) ve 1440p (Quad HD) monitörlerinin yerini alacak. U2790PQU, özellikle içerik yaratanların, video düzenleyicilerin, dijital sanatçıların seveceği ama aynı zamanda da Excel sayfaları ve diğer bilgi açısından yoğun uygulamalar ile çalışan kişilerin de beğeneceği bir monitör. 4K çözünürlük sayesinde sunulan ek keskinlik ve canlı ayrıntılar, U2790PQU modelinin IPS panelinin sağladığı renk doğruluğu ve 10 bitlik renk derinliği, bu alanlarda çalışan profesyonellerin yaptığı işe mükemmel şekilde uyuyor.

AOC 90 Serisi'nin bütün monitörleri, eşsiz metalik gri bir yüzeye sahip, bu da modelleri sıradan siyah ya da grinin hakim olduğu ekranlardan farklı kılıyor. U2790PQU modeli de bunu devam ettiriyor. 27 inçlik (68.6 cm) panel ölçüsü, neredeyse çerçevesiz tasarım ile de birleştiğinde, büyük miktarda ekran alanı yaratıyor. Üstelik yine de kompakt bir his veriyor ve masalarda küçük bir alan kaplıyor. Ayrıca modern çalışma ortamlarında üretkenlik sağladığını sürekli kanıtlayan akıcı, çoklu monitör kurulumlarını da mümkün kılıyor.

AOC'den Profesyonellere Özel 4K Ekran

Pek çok profesyonel ve üretici/tüketici, ekranları başında her gün bir hayli zaman geçiriyorlar. AOC, geçirilen bu zamanı mümkün olduğunca rahat kılmak için mükemmel çözümler sunuyor. Ergonomik ayağın yüksekliği ayarlanabilir (130 mm), sağa sola dönebilir (-45°/+45°) ve eğilebilir (-3.5°/+19.5°). Çoğunlukla dikey içerik ile çalışan kullanıcılar için ise, monitörün pivot modu da portreye çevirmeyi mümkün kılıyor. Ek olarak, U2790PQU modeli, yüksek enerjili kısa dalga boyundaki mavi ışığı azaltan Low Blue Light moduna sahip, böylece göz sağlığını olumlu etkiliyor.

EnergyStar, EPEAT Silver ve TCO 6 gibi düzenlemelere uygun U2790PQU, geleceğin ofisine uygun, modern, enerji verimli bir monitör.

Kullanıcılar, bir HDMI 2.0 portu, bir HDMI 1.4 portu ve bir DisplayPort 1.2 sayesinde U2790PQU modelini ekran kaynaklarına bağlamak için çoklu seçeneklere sahipler. Ayrıca 2 portlu, dahili USB 3.0 ağının esnekliğinin keyfini de çıkarabilirler. Ses çıkışı için de, kullanıcılar ya iki adet dahili 2W hoparlörü ya da dahili kulaklık çıkışını kullanabilirler.

U2790PQU modeli, Temmuz 2019'dan itibaren 399 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden piyasada bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları