AOC'nin Profesyonel Ofis Monitörü Hazır

AOC'nin profesyonel çözümleri ile modern iş yeri için hazır.

İşte profesyonel ofis monitörü

Ekran uzmanı AOC, kapsamlı B2B portföyünü daha da genişlettiğini duyuruyor. Modern işyerinin bütün zorlukları düşünülerek tasarlanmış yüksek kaliteli monitörlerin yanı sıra, AOC şimdi de pratik VESA bağlantıları ve monitor kolları sunuyor. AOC, bu yenilik ile her şirkete, en yüksek teknik standartta, üretken, temiz ve ergonomik açıdan güvenli çalışma istasyonları yaratmaları için tam bir çözüm yelpazesi sağlıyor.

Akıllı ekranlarla akıllıca çalışma

AOC, hem küçük ve orta ölçekli işletmelerde hem de büyük şirketlerde ve kamu sektöründe çalışan profesyonel kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış geniş bir monitor yelpazesi sunuyor. EPEAT Gold/Silver, TCO, Energy Star ve GS gibi önemli düzenlemelere uygun olan AOC monitörleri, hem enerji verimli hem de çevre dostu. İster temel ekran gereklilikleri olsun (temel E1 Serisi), ister ergonomik olarak ayarlanabilir ayaklara sahip daha ileri modelleri olsun (profesyonel P1 Serisi ya da zarif ve modern 90 Serisi), AOC monitörleri VGA, HDMI ve Display Port gibi geniş çeşitlilikteki ekran bağlantılarını destekliyor. Hatta bazı modellerde ek olarak DVI soketleri de bulunuyor. 21.5 inçten 27 ince uzanan ölçülerde sunuldukları için, her büyüklükteki çalışma istasyonu için mükemmel çözüm sunuyorlar. Ayrıca Flicker-Free ve Low Blue Light teknolojileri de zararlı olabilecek mavi dalga boyunu filtreleyerek güvenliğin artmasını ve gözlerdeki yorulmanın en aza inmesini sağlıyor.

Her ihtiyaca uygun muhteşem monitör seçimi

Temel E1 Serisi asıl olarak küçük ve orta ölçekli işletmeler ve kamu sektörü için tasarlandı. Bu monitörler, 21.5", 24" ve 27" ölçülerine sahipler. 21.5 inç için TN ve MVA panel seçenekleri ve 24 inç ve 27 inç ekranlar renk açısından tam doğru IPS panelleri mevcut. Üstelik hepsi Full HD (1920x1080 piksel) çözünürlük sunuyor. 24 inçlik 24E1Q modeli, ayrıca zarif, 3 taraftan da çerçevesiz bir tasarım ile donatıldı, bu da daha yüksek üretkenlik için çoklu monitör kurulumları için mükemmel bir seçenek sahip olması demek.

Daha fazla esneklik ve ayarlanabilirlik gerektiren şirketler için, profesyonel P1 Serisi biçilmiş kaftan. P1 Serisi'ndeki bütün monitörler yüksekliği ayarlanabilir ayaklar (130 mm ya da 150 mm), dahili kablo yönetimi, 4 portlu USB 3.0 ağı ve kolay kurulum için Quick-Release işlevi ile donatıldı. E1 Serisi'nde olduğu gibi, P1 Serisi de 21.5 inç ölçüsünde TN ve MVA panellerinde Full HD çözünürlük ve 24 inç ve 27 inç ölçülerinde ise iki model için 3 taraftan çerçevesiz IPS paneller sunuyor. Sıradışı ancak oldukça üretken 16:10 görüntü oranındaki (1920x1200) 24 inçlik X24P1 ve QHD çözünürlüklü (2560x1440) 27 inçlik Q27P1 ise özellikle öne çıkıyor.

90 Serisi'nin metalik gri yüzeyli, görsel açıdan eşsiz, zarif monitörleri yüksek kalite beklentileri için doğru tercih. Bu seri, 24 inçlik Full HD modelinde yüksek renk doğruluğuna sahip IPS panelleri ve Full HD ve QHD çözünürlüklü 27 inçlik iki model sunuyor. Göz alıcı bu ekranlar, ergonomik, yüksekliği ayarlanabilir ayaklara ve 3 taraftan da çerçevesiz panellere sahip, bu da onları çoklu monitör kurulumları için mükemmel tercih haline getiriyor.

Çoklu monitör kurulumlarının üretkenliği artırdığı kanıtlanmış durumda. Seyahatteyken diz üstü bilgisayarında çalışan herkes için, gücünü USB-C'den alan taşınabilir I1601FWUX monitörü gibi bir ekran, daha verimli çalışabilmek için daha fazla sanal masaüstü alanı eklemek için akıllıca bir çözüm. FHD çözümlü, 15,6 inçlik IPS ekran ise zarif bir tasarıma sahip ve 8.5 mm kalınlığı ve yalnızca 800g ağırlığı ile her çantaya sığar. İşte bu yüzden iş amaçlı seyahatlerde ve iş toplantılarında bu model, hayatınızı daha da kolaylaştırır.

En uygun çalışma alanı için akıllı çözümler

AOC'nin yaptıkları bunlarla da bitmiyor. Üretken ve temiz çalışma alanı yaratmaları için şirketlere destek olmak amacıyla, AOC son dönemde portföyüne VESA bağlantılarını ve monitör kollarını da ekledi.

Kullanıcılar, yeni VESA bağlantıları ile kişisel mini bilgisayarlarını ve benzeri ince istemcilerini monitöre doğrudan takabilecekler, böylece masadaki yayıntı azalacak ve kablolar saklanmış olacak. Bu bağlantılar, AOC'nin P1 ve 90 Serisi'ndeki profesyonel ürün gruplarındaki ve ayrıca eski 75 ve 60 profesyonel serisindeki monitörler için bulunabilecek.

En yüksek esnekliği ve kusursuz ergonomiye sahip çalışma alanlarını amaçlayan kullanıcılar için ise, AOC tekli ve ikili monitör kollarını geliştirdi. Her iki tür de monitörlerin konumunun tam olarak ayarlanabilmesini sağlıyor ve böylece yeni işbirliği fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Monitör kolları çıkarılabilir kılıflara sahip olduğundan kablolar da içeride düzenlenerek yayıntı en aza indirilebilir.

Masaya takılan tekli monitör kolu AS110 27 inçe kadar olan monitörleri destekliyor. Üç ayrı bağlantı noktası kullanan bu cihaz, oldukça esnek. Ekranın yüksekliği 320 mm aralığında ayarlanabilir, bu sayede kullanıcılar ayakta dururken bile ekranı kullanabilirler. Kol, geniş bir eğilme aralığını (-45°/+60°), -90°/+90 sağa sola dönme aralığını ve 360° pivot aralığı, bir yandan da portre ve manzara modunu, ve bu ikisinin arasındaki her konumu destekliyor.

Çift kollu AD110 ise çoklu monitör kurulumları için mükemmel çözüm, ne de olsa 12 – 27 inç ve 2 - 9 kg arasında iki monitörü tutması için tasarlandı. AD110 230 mm aralığında bir yükseklik ayarına sahip, 100 - 520 mm gibi geniş bir yelpazede öne/ arkaya esnetilebilir. Üstelik -65°/+90° eğilme, 180° sağa sola dönme ve her monitörün pivot noktasından 360° pivot aralığına da sahip.

AS110 ya da AD110 gibi esnek monitör kolları pek çok amaca hizmet edebilir. Sözgelimi, bir dergi ya da gazete editörü metnin sayfaya tam olarak nasıl oturduğunu görmek için monitörünü döndürmek isteyebilir. Ayrıca kodlama yapanlar da bu iki mod arasında kolayca geçiş yapabilmeyi sevecekler.

Kullanıcılar, daha iyi bir ergonomi ve duruş için ise, artık yarı oturur yarı ayakta durur pozisyondaki masalara yöneliyorlar, böylece masaya yaslanmak zorunda kalmıyorlar. AOC'nin monitör kolları sayesinde bu anlamda hiçbir sorun yok: Bu mekanizmanın bir parçası olan gazlı pistonlar sayesinde, kollar hayal edilebilecek her konuma zahmetsizce getirilebilir. Böylece monitör, her zaman göz seviyesinde tutulabilir. Paylaşılan bir çalışma ortamında her kullanıcı monitörün derinliğini, yüksekliğini ya da eğilmesini kolayca kendi tercihlerine göre ayarlayabilir. Üstelik bu, işbirliği yapmak için de harika: kullanıcılar monitörlerini sağa sola çevirerek yanlarındaki iş arkadaşlarının da ekrandaki içeriği görmelerini sağlayabilirler.

Modern çalışma ortamı için en uygun şekilde donatıldı

AOC'nin kapsamlı profesyonel portföyü, sadece her gereksinime yönelik optimal monitörleri sunmakla kalmıyor, aynı zamanda da bir arada işleyen bütün çözümleri de sunuyor. Böylece her ortamda en iyi ve en verimli çalışma alanları yaratılıyor.

AOC'nin yeni tekli monitör kolu AS110 59 USD, ikili monitör kolu AD110 ise 89 USD tavsiye edilen satış fiyatından bulunabilecek. VESA bağlantıları VESA60, VESA75 ve VESA-P1'in her biri de 29 USD tavsiye edilen satış fiyatından bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları