Apple Arcade, Apple Card ve Fazlası Tanıtıdı!

Apple, yeni dijital kredi kartını, oyun üyeliği hizmetini ve fazlasını duyurdu!

Apple'dan yeni kredi kartı!

Apple, yeni oyun üyeliği hizmetini, kredi kartını ve fazlasını bugün duyurdu. İlk olarak yeni oyun hizmeti Arcade'den bahsedelim.

Apple Arcade, Hironobu Sakaguchi, Ken Wong, Will Wright ve dahasının 100'ün üzerinde oyununu içeren yeni bir oyun üyelik hizmeti. Hizmete katkıda bulunan oyun stüdyoları arasında ise Annapurna Interactive, Bossa Studios, Cartoon Network, Finji, Giant Squid, Klei Entertainment, Konami, LEGO, Mistwalker Corporation, SEGA, Snowman ve Ustwo Games bulunuyor. Hizmet, ek bir ücret ödemeden oyunların tüm içeriğine, gelecekteki güncellemelerine ulaşmanızı sağlıyor. Tüm oyunlar çevrimdışı olarak oynanabiliyor ve çoğu, oyun koluyla yönetilebiliyor.

iPhone, iPad, Mac ve Apple TV'de çalışan oyun hizmeti 150'den fazla ülkede kullanıma sunulacak. 2019 sonbaharında kullanıma açılacak olan hizmetin fiyatı, henüz açıklanmadı.

"Daha Sağlıklı Finansal Hayat İçin" Apple Card

Apple, Goldman Sachs ve Mastercard ortaklığıyla sunulan yeni Apple Card, tamamen dijital olduğundan geleneksel karta göre çok daha hızlı alınabiliyor. Kartın yıllık, uluslararası, limit aşımı ücretleri bulunmuyor.

Kredi kartı ödemelerinizi yaparken uygulama, faiz masraflarını görselleştiriyor. Böylece istemediğiniz bir harcamadan kaçınabiliyorsunuz. Uygulama, faiz ödemesinden kurtulmanız için aylık ödemeyi veya daha sık ödeme yapmayı önerebiliyor.

Dahası Daily Cash adlı işlev, Apple Pay ile ödeme yaptığınızda yüzde 2'lik nakdi geri almanızı sağlıyor. Apple'dan alışveriş yapmanız halinde bu pay yüzde 3'e çıkıyor. Bunlar, tüm alışverişlerinizi kapsıyor ve bir günde geri alabileceğiniz paranın limiti bulunmuyor.

Apple Pay'in desteklenmediği konumlar ve ülkeler için Apple, fiziksel bir Apple Card da üretiyor. Titanyumdan oluşan bu kartın üzerinde sadece adınız, bir Apple logosu ve çip bulunuyor.

Hizmet, Wallet uygulamasında bu yaz, ABD'de kullanıma sunulacak.

Apple TV, 100'den Fazla Ülkeye Geldi

Apple TV, 100'den Fazla Ülkeye Geldi

Bugün duyurulan Apple TV+ hizmeti, başka yerde izlenemeyen özel programları ekranınıza taşıyacak. Yeni Apple TV uygulaması ise iPhone, iPad ve Apple TV'lere Mayıs'ta gelecek. Uygulama, macOS'a bu sonbaharda ulaşacak. Uygulama, üyelik konusunda daha fazla özgürlük sunacak, böylece istediğiniz kanala üye olabileceksiniz.

Apple TV+ bu sonbahar 100'ün üzerinde ülkeye ulaşacak ve reklamsız bir deneyim sunacak. Ancak Apple, hizmetin size ne kadara mal olacağını açıklamadı.

Okuyucu Yorumları