Yeni bir sızıntı, olmayacağı düşünülen iPhone 14 mini hakkında şaşırtıcı şeyler söylüyor

Apple’ın iPhone 14 serisine ilişkin yeni sızıntılar, şirketin iPhone 14 mini’yi, herkesin beklediği gibi pas geçmeyeceğini iddia ediyor.

iPhone 14 mini yeni sızıntıda yine ortaya çıktı

Şimdiye kadar çıkan ortaya çıkan iPhone 14 söylentilerinin çoğu Apple'ın seriye iPhone 14 mini’yi dahil etmeyeceğini, bunun yerine 2022'nin 4’üncü modeli olarak iPhone 14 Max’i çıkaracağını öne sürüyordu. Ancak yeni ve sürpriz bir sızıntı bunu yalanlıyor.

91mobiles ve Evan Blass'a göre, Apple'ın Asyalı ortaklarından biri önümüzdeki ay 7 yeni cihazı stoklamayı planlıyor. Görünüşe göre bu cihazlar arasında iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max ve iPhone 14 mini bulunuyor.

Bunun yanı sıra listede 10’uncu nesil giriş seviyesi 10.2 inç iPad ve 2 yeni iPad Pro (bir 11 inç model ve bir 12.9 inç model) da yer alıyor. Ancak bu yeni iPad’lerin ekim ayına kadar tanıtılması beklenmiyor. Kimilerine göre bu yeni iPad’ler, iPhone 14 lansmanında tanıtılacak, kimilerine göre ise daha sonra farklı bir etkinlikte tanıtılacak.

Elbette bunlar şimdilik söylenti. Nihai açıklamayı Apple’ın eylül ayında düzenleyeceği lansmanda göreceğiz. Peki, sizce Apple, iPhone 14 mini’yi tanıtır mı, yoksa onun yerine iPhone 14 Max’e mi yer verir? Veyahut, her 2 modeli de seriye dahil eder mi? Cevaplarınızı yorumlarda bekliyoruz...