Apple, MacBook ve iPad'i birleştirecek mi?

Apple'ın MacBook ve iPad'i birleştirmek gibi bir planı var mı? Cevabı Tim Cook verdi!

MacBook ve iPad birleşecek mi

Apple CEO'su Tim Cook, hafta başında iPad Pro'nun dizüstü ve masaüstü bilgisayarların yerini alabileceğini deklare etmişti. Apple'ın yeni ürünü iPad Pro, Microsoft'un Surface serisi gibi tablet, klavye ve stylus kalemi seçenekleri ile gelse de Tim Cook, Surface Book'u "sulandırılmış" bir ürün olarak etiketleyerek, cihazın hem tablet hem de dizüstü olmaya çalıştığını ancak ikisini de başaramadığını söylemişti.

Cook Windows tabanlı dizüstü ve masaüstü bilgisayarların Mac'lerle aynı aralıkta olmadığını söyleyerek atıfta bulundu. Mac'ler ve PC'lerin aynı şekilde değerlendirilemeyeceğini söyleyen Cook, bir anlamda iPad Pro'nun Mac'lerin değil ancak Windows PC'lerin yerini alabileceğini ima etmiş oldu.

Apple CEO'su independent.ie internet sitesine verdiği röportajda, yakın veya uzak gelecekte MacBook-iPad birleştirme planlarının olmadığını söyledi. Müşterilerin gerçekten bu birleşmeyi istemediklerini hissettiğini söyleyen Cook, dünyanın en iyi tablet ve dünyanın en iyi Mac'ini yapmak istediklerini, bunu ikisini bir araya getirerek değil farklı şekillerde gerçekleştirmek gerektiğini ifade etti.

Okuyucu Yorumları