Apple Music, "Replay" özelliğini artık aylık olarak da sunuyor

Apple Music, "Replay" isimli yıllık özetinin artık aylık sürümleri de olacağını açıkladı. Başka bir deyişle Apple Music'te bir ay içinde neler dinlediğinizi çok rahat bir biçimde görebileceksiniz.

Apple Music, "Replay" özelliğini artık aylık olarak da sunuyor

Apple'ın Spotify Wrapped rakibi yeni bir güncelleme daha aldı. Apple Music aboneleri artık Apple Music Replay'in aylık sürümüne de erişebiliyorlar. Şirket kısa bir süre önce de diğer müzik akış hizmetlerindeki çalma listelerini Apple Music'e taşımınızı sağlayacak yeni bir özellik duyurmuştu.

Bu güncellemeyle birlikte Yıllık Replay çalma listesi hala erişilebilir olacak. Ancak aylık seçenek, dinleme geçmişinize daha ayrıntılı bir bakış sunmanızı sağlayacak. Tek yapmanız gereken replay.music.apple.com adresini ziyaret etmek ve Apple Music için kullandığınız Apple Kimliği ile giriş yapmak. Sonrasında her ay en sevdiğiniz şarkıları, albümleri ve sanatçıları görüntüleyebileceksiniz. Ayrıca Apple, bu istatistikleri arşivleyeceğini açıkladı. Bu sayede geçmiş aylara da istediğiniz zaman göz atabileceksiniz.

Aylık özete şimdilik yalnızca web üzerinden ulaşılabiliyor. Mobile ne zaman geleceğiyle ilgili ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.