Apple Store'larda büyük değişim başlıyor!

Apple, müşterilerini daha fazla memnun etmek için büyük bir değişime başlıyor!

Apple'da büyük değişim!

Apple'ın parakende mağazaları Apple Store'lar için köklü bir revizyon geliyor. Memphis bölgesi ile başlayacak değişim, sonbaharda yeni nesil Apple Store tasarımlarını görmemizi sağlayacak.

Yeni mağaza tasarımlarında daha büyük cam cepheleri, mat granit dış paneller, doğal meşe masalar ve değiştirilebilen pencereler kullanılacak. Mağaza içerisinde gösterişli ürün görselleri ve multimedya video içeriği sunacak TV üniteleri yer alacak. Henüz değişimle ilgili yeni mağaza tasarımını gösteren fotoğraflar yayınlanmamış olsa da, tüketicileri son derece etkileyici platformların karşılayacağı söylenebilir.

Daily News'in haberine göre Apple üst düzey yöneticisi Rick Millitello, 25 Ağustos tarihinde Germantown Tasarım İnceleme Komitesi'ne yeni tasarım planını sundu. Komisyon, gerçekleştirdiği toplantı sonrasında oy birliği ile yeni planı onayladı.

Millitello, yeni Memphis mağazasının Apple'ın yeni tasarım planı ile inşa edilecek ilk Apple Store olacağını söyledi. Tekonoloji devi yeni mağaza görünümüyle, müşterileri daha fazla cezbederek satış grafiğini yükseltmeyi hedefliyor.

ABD ile başlayacak değişim, Avrupa'daki bazı Apple mağazalarıyla devam edecek.

Okuyucu Yorumları