Apple'dan iki yeni Vision Pro modeli daha: Birinin fiyatı yüzünüzü güldürebilir

Apple Vision Pro'nun 3.499 dolarlık fiyatı sizce de biraz fazlaysa, iyi bir haberimiz var: Şirket, daha ucuz bir Vision Pro modeli üzerinde çalışıyor olabilir.

Daha ucuz bir Vision Pro modeli yolda olabilir

Apple'ın Vision Pro başlığı, 5 Haziran'daki WWDC 2023 etkinliğinde tanıtılmasından bu yana çok tartışılan bir konu haline geldi. Cihazı kullanabilecek kadar şanslı olanlar, cihazın rakipsiz olduğunu iddia ediyor. Ancak aynı zamanda 3.499 dolar gibi inanılmaz derecede yüksek bir fiyat etiketi taşıyor.

Yine de nakit sıkıntısı çeken Apple hayranları için iyi bir haberimiz var. Söylenenlere göre şirket halihazırda iki yeni Vision modeli üzerinde çalışıyor. Bunlardan ilki, muhtemelen bir M3 işlemci ve daha da yüksek bir fiyat etiketi ile gelecek olan ikinci nesil Vision Pro. İkincisinin ise daha ucuz bir model olacağı iddia ediliyor. Apple bu pazarı gerçekten ele geçirmek istiyorsa, kesinlikle ihtiyacı olan şey bu olabilir.

Bu detaylar ünlü Apple sızıntı kaynağı ve Bloomberg muhabiri Mark Gurman'dan geliyor. Fakat fiyat hakkında bir bilgi yok. Vision Pro'nun dudak uçuklatan fiyatı göz önüne alındığında, daha ucuz bir Apple Vision başlığın çok makbule geçeceğini söylemek yanlış olmaz. Ama ucuz derken ne kadar ucuz olduğunu görmek de lazım...