Apple'dan Siri'li Bir Hoparlör Gelebilir!

Apple, önümüzdeki hafta düzenleyeceği geliştirici konferansında Siri'den faydalanan bu yeni cihazını tanıtabilir!

Apple'ın sürprizi haftaya!

Apple yıllık geliştirici konferansı WWDC 2017'yi Pazartesi günü düzenleyecek. Apple'ın işletim sistemlerine gelecek olan her zamanki güncellemelerin yanında, Siri teknolojisi kullanan bağımsız bir hoparlörün de tanıtılması bekleniyor. Google Home, Amazon Echo ve Invoke benzeri bir üründen bahsediyoruz.

Söylenenlere göre cihazın üretimine başlandı bile. Yalnız cihazı bir an önce satın almak isteyenlerin biraz daha sabretmesi gerekecek çünkü yılın daha ilerleyen vakitlerinde piyasaya çıkacak.

Hoparlörün "yapay surround ses teknolojisi" onu rakiplerinden ayırıyor. Doğal olarak, diğer farkları Apple Müzik ve firmanın cihazlarıyla entegre olma gibi Apple hizmetleri olacak.

Firma muhtemelen geliştiricilere üçüncü-parti özellikler eklemeleri için fırsat verecek. Bunu rakipleri de yapıyor. Bu yüzden WWDC, Apple'ın böyle bir cihazı ortaya çıkarması için uygun bir zaman gibi görünüyor. Her ne kadar sene sonuna kadar piyasaya sürülmesi olası görülmese de, WWDC bir geliştirici konferansı ve burada açıklanması doğal olacak.

Konferansın ilk günü olan Pazartesi için Apple'ın elinde çok şey var gibi görünüyor. iOS, macOS, watchOS ve tvOS için büyük güncellemelerin yanında, firmanın yeni iPad Pro'lar ve yeni MacBook'lar gibi yeni donanımlar da duyurması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları