Apple'dan yeni iMac'ler ve fazlası!

Apple, yeni iMac'lerini ve yanında sürpriz cihazlarını resmi olarak tanıttı!

İşte Apple'ın yeni bombaları!

Geçen ay yeni iPhone'larını ve yenilenen Apple TV kutusunu tanıtan Apple, şimdi de yeni iMac ailesini duyurdu. Yeni iMac masaüstü bilgisayarları tamamlayacak bir dizi aksesuar da tanıtıldı.

Apple, yeni iMac'lerinde yüksek çözünürlüklü ekranlara odaklanıyor. 21,5 inç'lik iMac, ilk kez isteğe bağlı olarak Retina 4K (4096x2304) ekranla gelebiliyor. Bir başka ilk, tüm 27 inç'lik modellerin standart olarak Retina 5K ekranla gelmesi. Apple'a göre 14,7 milyon pikselden oluşan bu ekran, "dünyanın en yüksek all-in-one çözünürlüğünü sunuyor."

27 inç'lik iMac, altıncı nesil "Skylake" Intel core işlemci ve AMD grafik yongasıyla geliyor. 21,5 inç'lik modellerde ise daha eski, beşinci nesil işlemci ve Intel Iris Pro Graphics bulunuyor.

Tüm yeni iMac'lerde iki Thunderbolt 2 portu, üç akışlı 802.11ac Wi-Fi bulunuyor. Genişletilen Fusion Drive seçenekleri ise artık daha uygun bir fiyatla geliyor.

Bugün satışa sunulmaya başlanan 27 inç'lik modelin (yurtdışı) fiyatı 1799 dolardan, 21,5 inç'lik modelleri ise 1099 dolardan veya Retina 4K ekran için 1499 dolardan başlıyor.

Devamı, sonraki sayfamızda.

Magic Keyboard, Magic Mouse 2 ve fazlası

Magic Keyboard, Magic Mouse 2 ve fazlası

Apple, yeni iMac'lerle en iyi deneyimi yaşamanızı sağlayacak üç yeni aksesuarı da duyurdu. Bu aksesuarlar, Force Touch desteğini ilk kez Apple'ın masaüstü cihazlarına taşıma özelliğine sahip.

Yeni masaüstü trackpad'i Magic Trackpad 2, selefinden yüzde 29 daha geniş ve Apple'ın yeni duyurduğu aksesuarlar gibi dahili şarj edilebilir lityum-iyon pille geliyor. Pil ömrünün tek şarjla yaklaşık bir ay olduğu söyleniyor. "Yepyeni Magic Keyboard", Apple'a göre masanızda yüzde 13 daha az yer kaplıyor ve "yeni bir makas mekanizması ve daha ince bir profil" ile geliyor.

Magic Mouse 2 ise Apple'a göre daha hafif, daha sağlam ve "daha yumuşak bir kayganlık için optimize edilmiş ayak tasarımı" sunuyor.

Bugünden itibaren satışa sunulan Magic Keyboard'un fiyatı 99 dolar, Magic Mouse 2'nin fiyatı 79 dolar, Magic Trackpad 2'nin fiyatı ise 129 dolar olarak belirlenmiş.

Okuyucu Yorumları