Apple'ın AirPods'da Çözemediği Ciddi Sorun!

Apple'ın iPhone 7 ile tanıttığı sıra dışı kulaklıkları AirPods, görünüşe göre çok ciddi bir sorunla karşı karşıya!

Apple'ın çözemediği sorun!

iPhone 7 ile birlikte tanıtılmış olmasına rağmen, özellikle kulaklık girişinin eksikliğini kullanarak kendini sattırmayı planlayan kablosuz kulaklıklar Apple AirPods, halen piyasaya sürülmedi. Bazı ip uçları AirPods'un bu ay piyasaya çıkabileceğini gösteriyor olsa da, durum sanılandan ciddi olabilir.

Wall Street Journal'ın yeni bir raporuna göre, fırında daha fazla zamana ihtiyaç duyan kulaklıkların gecikmesinin arkasındaki neden, büyük ihtimalle teknik sorunlar. AirPods'un tasarımı, kaynaklara göre kendine özgü teknik zorluklar yaşıyor ve Apple, ürünü tamamen hazır olmadan önce piyasaya sürmeyi düşünmüyor.

Cevapsız Bağlantı Sorunu

Görünüşe bakılırsa Apple, iki kulaktaki iki AirPod'un senkronizasyonunda sorun yaşıyor ve bu sorunu engellemeye çalışıyor. Sağ ve sol kulağın bir birinden farklı sesler işitmesi hiç de güzel bir tecrübe olmayacaktır.

Plantronics BackBeat Fit veya Beats PowerBeats2 gibi diğer kablosuz kulaklıklar, iki ayrı parçadan ziyade tek bir ünite olarak üretiliyor; yani, sadece ana cihazdan gelen tek bir sinyale ihtiyaç duyuyor. AirPods için ise, bu sayı ikiye çıkıyor. Zira bağımsız, iki ayrı parça söz konusu.

Gecikmenin sebebi gerçekten buysa, Apple'ın bir mühendislik mucizesiyle bu sorunu çözmesi daha fazla bile vakit alabilir.

Okuyucu Yorumları