Apple'ın 'Bir Geziye Çıkalım' Davetiyeleri Geldi

Apple'ın yeni MacBook ve iPad'lerini tanıtacağı büyük WWDC etkinliği için davetiyeler dağıtılmaya başlandı!

Apple: "Bir Geziye Çıkalım"

Teknoloji dünyası 27 Mart'ta Apple tarafından düzenlenecek olan Worldwide Developer Conference (WWDC) etkinliğini heyecanla bekliyor. Medya davetiyeleri "let's take a field trip" (bir geziye çıkalım) sloganıyla dağıtılmaya başladı bile. Marka "öğrenciler için yeni ve yaratıcı fikirler" üzerine yoğunlaşacağına söz veriyor. Etkinlik Chicago'da bir lisede gerçekleşecek, bu yüzden iPhone 2 SE'nin duyurulması beklenmiyor.

Tahminler, eğitim sektörü için özel tasarlanmış yeni ve hesaplı MacBook ve iPad modelleri geleceğine işaret ediyor. Özellikle bu bölgede Google Chromebook'ların ne kadar popüler olduğunu düşünürsek, Apple'ın rekabete katılma ihtimali oldukça yüksek.

Bazı söylentiler Apple'ın hesaplı bir MacBook Air piyasaya sürmeye hazır olduğunu iddia ediyor, yani Tim Cook WWDC'de bizzat bu cihazı duyurabilir. Diğer söylentiler ise markanın giriş seviyesi iPad'e bir devam ürünü geleceğini söylüyor. Tüm bu olasılıklar eğitim / öğretim temasına uyuyor. Bir rapora göre yeni ve hesaplı iPad'in fiyatı 259 dolardan başlayabilir. Davetiyenin kendisinde bulunan bir ipucu da yeni bir Apple Pencil'e işaret ediyor. Daha önce gördüğümüz bazı patentler, her yüzeyde çalışabilen, hatta havaya bile çizim yapabilen bir Apple Pencil'dan bahsediyordu, ancak bu özellik için çok erken olabilir.

Okuyucu Yorumları