Apple'ın 619 TL'lik Parlatma Bezi, iPhone 15'leri de "parlatabiliyor mu?"

Apple'ın 619 TL'lik yüksek bir fiyatla sattığı Parlatma Bezi, iPhone 15 serisi ile uyumlu mu? Bu kulağa çok garip gelen sorunun cevabını, gelin bizzat Apple'dan alalım...

Apple'ın 619 TL'lik Parlatma Bezi, iPhone 15'leri de "parlatabiliyor mu?"

Bir kez daha dünya çapında milyonlarca kişinin gözlerini Apple Store web sitesine diktiği ve yeni iPhone’ların ve Apple Watch’ların Apple’ın 2021 yılında piyasaya sürdüğü 619 TL'lik Parlatma Bezi ile uyumlu olup olmadığını öğrenmek için "gözlerini kırpmadan beklediği" zaman geldi. Sonuçta, Apple bu bezi duyurur duyurmaz satın alan pek çok kişi var ve iki yıl önce 619 TL'yi boşa harcayıp harcamadıklarını merak ediyorlar.

Neyse ki, görünene göre bu "değerli" kumaş yeni iPhone'lar ile de "tam uyumlu." Kumaş, titanyum çerçeveli iPhone 15 Pro ve Pro Max'i bile destekliyor. Nereden mi biliyoruz?

Apple, kısa bir süre önce web sitesini güncelledi ve bu kumaş parçasının uyumlu cihazla listesine en az altı yeni cihaz daha ekledi. Bu, listenin genel toplamını neredeyse 120 cihaza çıkarıyor.

Apple, “aşındırıcı olmayan” esnek malzemesiyle bu bezin tüm Apple ekranlarını, hatta Pro Display XDR’ın yüksek teknolojili nano dokulu camını bile “güvenli ve etkili bir şekilde” temizleyebileceğini garanti ediyor. Apple, M1 Pro ve Max çipleri ve üçüncü nesil AirPod’larıyla birlikte bu kumaşı piyasaya sürdü ve o günden bu yana geçen iki yıl içinde şüphesiz dünya çapında sayısız Apple ekranını temizledi. Ve şimdi yeni nesil telefon ve saatleri temizlemeye devam edecek.

Apple Parlatma Bezi’nin destek listesine eklenen ürünler şu şekilde:

  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15 Pro Max
  • iPhone 15
  • iPhone 15 Plus

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Series 9