Aral'dan oyunlarda %60'a varan indirim!

Türkiye'nin oyun distribütörü Aral'dan oyuncuların yüzünü güldürecek özel kampanya.

Oyunlarda %60'a varan indirim

Türkiye'nin oyun distribütörü Aral, oyuncuların yüzünü güldürecek yeni ve özel bir kampanyanın bugün itibari ile başlayacağını duyurdu.

Dünyada milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanmış oyunlarda geçerli olacak büyük indirim, Aral'ın katkıları ile tüm prestijli mağazalarda başlayacak. 04 Ocak 2014 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında birbirinden değerli oyunlar büyük indirimler oranları ile oyuncuların beğenisine sunulacak. Bu benzersiz oyunlara % 60'a varan indirim oranları ile sahip olmak için, satış noktalarını ziyaret edebilir ya da www.aralgame.com üzerinden sipariş verebilirsiniz.

600'ün üzerinde oyun için geçerli olacak büyük indirim, tüm platformları da kapsayacak. Her oyuncuya hitap etmesi planlanan kampanyada Call Of Duty Ghosts'tan FIFA 15'e, Assassins Creed IV: Black Flag'den Batman Arkam Origins'e, Destiny'den PES 2014'e, Battlefield'dan Medal of Honor'a kadar en yeni ürünlerin fiyatları adeta dibe vuracak. Kampanya etiketli ürünlerde geçerli olacak dev indirimde; PC, PS3, PS4, XBOX 360 ve XBOX ONE formatları yeni fiyatları ile raflardaki yerini alacak.

Okuyucu Yorumları