Arduino ile Robotik Programlamayı Öğrenin!

Arduino ile robot projeleri geliştirmek istiyorsanız, bu harika kitapla istediğiniz seviyeye gelebilirsiniz!

Arduino ile robot programlayın!

Günümüzde teknolojik çalışmalar artmakta ve buna uygun çalışmalar da öne çıkmaktadır. Önemli bir konu olması nedeni ile her yaştan kişi, robotik programlama ve eğitimine önem vermektedir.

Uzun yıllar, elektrik, elektronik, mekanik bakım ve onarım konusunda çalışmalarda bulunan ve büyük bir markanın üretim bandında da görev alan yazar aynı zamanda çeşitili eğitim kurumlarında Robotik, Arduino ve Temel Elektronik konularında eğitimler veren Mehmet Akif ARVAS tarafından kaleme alınan kitap, bu konuda kendini geliştirmek isteyen herkese hitap etmektedir. Hazırlanan kitap, 66 popüler proje eşliğinde konuları detaylı olarak anlatıyor.

Arduino ile Robotik Programlamayı Öğrenin!

Kitapta; Arduino yazılımı ve projeleri, Elektronik kartları, robotik/otomasyon alanında yapılan uygulamalar, ayrıntılı bir biçimde çok sayıda görsel eşliğinde anlatılmıştır. Eserde bizzat uygulanmış ve çalıştırılmış 66 farklı proje anlatılarak konunun sadece teorik kısmına yer verilmemiş aynı zamanda uygulamasına da yer verilmiştir. Kitabı bitirdiğinizde, konuyla ilgili özgün projeler üretebilmeniz ve bu projelerinizi yapabilecek seviyeye gelmeniz hedeflenmiştir. Kitapta yer alan denenmiş ve çalıştırılmış 66 projenin uygulama kodlarını www.seckin.com.tr'den indirebilirsiniz.

Künye Bilgileri: 2018 Baskı " 16x24 cm. " 223 Sayfa " 34,90 TL " 9789750249778

Okuyucu Yorumları