Instagram ve Facebook'un çapraz mesajlaşma desteği için yolun sonu göründü

Tersine mühendis Alessandro Paluzzi tarafından paylaşılan bir ekran görüntüsüne göre, artık Instagram'da Facebook arkadaşlarınızla sohbet edemeyeceksiniz.

Çapraz mesajlaşma desteği tarih mi oluyor?

Sosyal medya devi Meta, Instagram ve Messenger uygulamaları arasında çapraz mesajlaşma desteğinin fişini çekebilir. Tersine mühendis Alessandro Paluzzi tarafından paylaşılan bir ekran görüntüsü, söz konusu değişikliğin bu yılın Ekim ayında gelebileceğini gösteriyor.

2020 yılında Meta, Instagram kullanıcılarının Instagram uygulamasından çıkmadan Facebook ve Messenger'daki arkadaşlarıyla mesajlaşmalarına olanak sağladı. Buna ek olarak, Messenger uygulamasındaki belirli bir mesajı yanıtlama, iletme, özelleştirilebilir sohbet renkleri gibi çeşitli özellikler Instagram uygulamasına da aktarıldı.

Şu anda uygulamalar arası entegrasyonun sizin için işleyişini yapılandırabiliyorsunuz. Örneğin, Messenger üzerinden sizinle iletişime geçen kişilerden gelen mesajların Instagram Sohbetlerinize mi yoksa Mesaj isteklerinize mi gideceğini seçme şansına sahipsiniz. Ama bu iddia doğruysa, yakında tüm bunları yapma imkanını kaybetmeniz söz konusu olabilir.