Artık kedinize telefon edebilirsiniz!

Kediniz eve geç mi kaldı? Ona telefon edin... İşte bunu gerçeğe dönüştüren ilginç cihaz...

Kediler için telefon!

Kediniz gözden kaybolduğunda artık ona telefon edip, ne zaman eve geleceğini sorabileceksiniz. Yıllardır beklediğiniz kedi telefonu, sonunda icat edildi.

GPS'li bir tasma şeklinde gelen kedi telefonu, üzerindeki mikrofonu ve hoparlörü yoluyla kedinizle "konuşmanıza" izin veriyor. 25 gram ağırlığındaki izleyici, kedinizin tasmasına iliştirilebiliyor. Tüm yapmanız gereken, cihazın içerisine bir SIM kart yerleştirmek.

İzleyici SIM kartla çalıştığı için kedinizin sizden ne kadar uzakta olduğu önem taşımıyor. Kedinizin nerede olduğunu, gün içinde nerelerde gezdiğini cihaz sayesinde görebiliyorsunuz. Cihazın üreticisi ise çocuklarınızı izlemeye yönelik ürünleriyle tanınan Fransa merkezli firma Weenect. Bir kediye telefon etmek ise garip bir his olsa gerek - telefon ettiğinizde muhtemelen kedinizin miyavlamalarını ve belki onu bulan kişinin sesini duyacaksınız.

Cihaz şu an ön-sipariş aşamasında olduğundan, onu satın almak isteyenlerin biraz beklemesi gerekiyor. 93 dolara satılan cihazın SIM kart masrafını ayrıca karşılamanız gerekiyor. Ön-siparişlerin 15 Aralık'ta sahiplerine ulaşacağı, Noel'e yetişeceği söyleniyor.

Okuyucu Yorumları