Asla piyasaya çıkmayacak saat böyle görünüyordu!

Bir dönemin çok fazla merak edilen ancak daha sonra gerçek olmayacağı açıklanan cihaz, eğer piyasaya sürülseydi böyle görünecekti!

Piyasaya çıksaydı işte böyle görünecekti

OnePlus kurucusu Carl Pei, firmanın kendi giyilebilir teknolojisini üretmeyi aklından geçirdiğini geçen sene Ekim'de ortaya çıkarmıştı. Ancak firma bu fikrinden vazgeçmiş, telefonlara odaklanmayı tercih etmişti. Şimdi ise bu cihazın nasıl göründüğü, Pei'nin paylaştığı çizimler sayesinde açığa çıktı.

2015'te yapılan çizimlerde kayışı sökülebilen ve değiştirilebilen bir akıllı saat yer alıyor. Kayışı çıkarmak için kullanılan düğme, saatin altında yer alıyor. Dolayısıyla düğmeyi kullanmak için önce saati kolunuzdan çıkarmanız gerekiyor. Çizimler geliştirmenin ilk aşamalarına ait olduğundan, ürünün fişi çekilene dek birkaç sürüm atlamış olabilir.

Çizimlerden saatin Android Wear'ı mı, yoksa farklı bir platformu mu kullandığı da anlaşılmıyor. Pei, Ekim'de yaptığı bir açıklamada ürün için şöyle konuşmuştu: "Kendimize sorduk, hedef nedir? Kaliteli ürünler üretmek ve giyilebilir teknoloji, hoparlör işini, bu işten anlayanlara bırakmak için akıllı telefonlara yoğunlaşmamız gerektiğine karar verdik."

OnePlus, yakın gelecekte odak noktasını telefonlardan çekmeyecek gibi görünüyor. OnePlus 3 gayet iyi bir telefon olduğuna göre bu sorun olmayacak.

Okuyucu Yorumları