Asus Chromebox 3 Tanıtıldı. İşte Özellikleri!

Asus, tamamen yeni Chromebox 3'ü duyurdu. 8. nesil Intel işlemcisiyle dikkat çeken Chromebox 3'ün işte tüm özellikleri...

Asus, Chromebox 3'ü duyurdu

Asus, yaptığı açıklama ile en yeni 8. nesil Intel Core veya Celeron işlemci, 16 GB'a kadar DDR4 2400 MHz bellek ve 256GB'a kadar M.2 SSD ile öncekinden enerji verimliliği daha yüksek, daha hızlı ve akıcı performans sunan Asus Chromebox 3'ü duyurdu.

Google Play üzerinde mevcut bulunan Android içerikler için yerleşik desteğe sahip olan tamamen yeni Asus Chromebox 3, kullanıcılara mini PC'nin gücüyle popüler uygulamaların keyfini çıkarma yeteneği sağlıyor.

Chromebox 3 aynı zamanda kullanışlı USB 3.1 Gen 1 Tip-C yuvası ile daha hızlı veri aktarımları, güç aktarımı ve DisplayPort işlevi sunuyor. Bunun yanında iki adede kadar 4K/UHD ekran desteğiyle birlikte büyüleyici keskinlikte görseller ve üstün üretkenlik sağlıyor.

Chromebox 3, güvenlik odağında sıfırdan tasarlandı. Cihaz kendini otomatik olarak güncelleyerek, kullanıcıların her zaman en yeni yazılım sürümleri ve güvenlik yamalarıyla virüsler, zararlı yazılımlar ve web üzerindeki diğer zararlılara karşı güvende olmasını sağlıyor.

Okuyucu Yorumları