Asus'tan yeni GeForce!

Asus, kendi PC'sini toplamayı sevenler için yeni GeForce ekran kartını duyurdu!

Asus'tan yeni GeForce!

ASUS, bünyesinde hız aşırtılmış 1085MHz NVIDIA GTX 650 Ti grafik işlemcisi ve 192-bit arayüz kullanan 2GB GDDR5 bellek bulunan GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II OC Edition ekran kartını duyurdu. DirectX 11.1 desteği sunan kart, ASUS'un oyuncular ve kendi bilgisayarını kendisi kurmak isteyenlere sunduğu en yeni çözüm.

Kartta, referans tasarım GTX 650 Ti BOOST'a göre %20 daha düşük sıcaklıklarda çalışmasını sağlayan DirectCU II soğutma sistemi, uzun ömürlü Super Alloy Power bileşenler ve hız aşırtma sırasında kolaylık sağlayan GPU Tweak özelliği bulunuyor. GTX 650 Ti grafik işlemcisine doğrudan temas eden bakır ısı boruları sayesinde DirectCU II soğutma sistemi, kartın referans tasarım karta göre %20 daha düşük sıcaklıklarda çalışmasını sağlıyor.

Super Alloy Power Bileşenler

ASUS kartı tasarlarken, ürünlerin ömürlerini uzatan, hız aşırtma ve yüksek grafik detaylı oyunların oluşturduğu strese ve ısıya karşı dayanıklılık sağlayan özel güç dağıtım bileşenleri kullanmış. Katı kapasitörler, sağlam çekirdekli bobinler ve sağlamlaştırılmış MOSFET'ler, referans tasarım kartlardan yaklaşık 1,5 kat daha uzun ömür ve %15 daha fazla hız aşırtma imkânı sağlıyor.

Kartla birlikte gelen GPU Tweak yazılımı sayesinde voltaj değerleri ve fan hızlarını anlık olarak değiştirebilmek ve farklı oyunlar için farklı hız aşırtma profilleri atamak mümkün. ASUS GeForce GTX 650 Ti DirectCU II OC Edition modelinin Türkiye'de Mayıs ayının başında piyasaya çıkması bekleniyor. Kartın tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ise 249$ + KDV olacak.

Okuyucu Yorumları