ASUS, yeni ürünü M530w Smart Phone'u duyurdu

ASUS, iş ortamında yüksek hareket kabiliyeti ve verimlilik sağlayan yeni M530w Smart Phone'u duyurdu

Yeni ASUS Smart Phone

ASUS M530w anında e-posta özelliği (push-email) ile kullanıcıların epostalarını exchange sunucusundan eşzamanlı olarak alabilmelerini sağlıyor. Epostalarla birlikte uygulamalar ve iletişim kayıtları da güncelleniyor. Böylece kullanıcılar ofis dışında ya da toplantıda bile olsalar asla önemli mesajları kaçırmayarak, işlerine verimli bir şekilde devam edebiliyorlar.

POP3, IMAP4, Microsoft Exchange gibi farklı posta sunucu sistemlerini destekleyen M530w'de bulunan QWERTY tuş takımı de bilgisayar klavyesine alışkın kişilerin hızlıca mesaj yazabilmelerine ve not tutabilmelerine olanak tanıyor.

Hızlı Veri Transferi
ASUS M530w, kullanıcıların çoklu ortam özelliklerinden faydalanabilmeleri için yüksek hızlı veri transferi özelliği sunuyor. 3G Video Phone ile kullanıcılar yüz yüze konuşabilir, 3G geniş band teknolojisi ile müzik ve video dosyalarını yükleyebilirler. Aynı zamanda yüksek hızlı veri transferi için 802.11 b/g teknolojisi ile kablosuz bağlantılardan da faydalanabilirler. Ek olarak bütünleşik Bluetooth teknolojisi arayüzü diğer Bluetooth araçlarıyla kablo karmaşası olmadan özgür hareket etme olanağı sunuyor.

Geniş Kapsamlı İş Fonksiyonları
Windows Mobile 6 Standart İşletim sistemi'nin sunduğu ActiveSync programı ile kullanıcılar telefondan sunucuya kolaylıkla veri aktarabilir. Telefon kaybolsa bile, kullanıcılar hesap numaralarını kaybetmez ve verileri tekrar yükleyip depolanmış verileri diğer akıllı telefonlarına aktarabilirler. M530w'nin bütünleşik silinmiş dosya arama özelliği ile Word, Excel, PowerPoint ve PDF dosyaları görüntülenebiliyor.

Eğlence Fonksiyonları
ASUS M530w'nun bütünleşik Windows Live Messenger özelliği ile kullanıcılar istedikleri zamanda ve istedikleri yerde kolayca sohbet edebilirler. 2.0 Mega Piksel Auto-Macro kameranın güçlü flaş ve makro çekim özellikleri ile anıları ölümsüzleştirirken Windows Media Player uygulaması ile tam ekran film de izleyebiliyorsunuz.

Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 499$+KDV

Bilgi için:
ASUS Türkiye
Tel: (0216) 521 46 01

Okuyucu Yorumları