Avrupa Futbol Şampiyonası evinizde

MMD, şampiyonayı unutulmaz bir görüntüleme deneyimi kılmak için üç ekran öneriyor.

Stade de France evinizde!

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Paris'teki Stade de France'da başlamasına sadece bir ay kala, Avrupa'nın dört bir yanındaki futbol taraftarları, bir ay sürecek futbol şöleni için planlar yapıyorlar. Sadece şanslı bir azınlığın stadyum biletleri var. Çoğunluk maçları evinden izleyecek ve çoğu kişi için turnuva öncesi hazırlık, maç takvimlerini inceleyip aile ve arkadaşlarla bir araya gelme şeklinde kendi fikstürünü planlamak demek. Maç izleme keyfini arttırmak için şampiyonaya hazırlık kapsamında teknolojik iyileştirme yapmaya değer. Lider teknoloji şirketi ve Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, gelecek haftalarda saatler sürecek futbol maçlarını izlerken daha da mükemmel bir görüntüleme deneyiminin keyfini çıkarmak için bazı ekran tercihlerini vurguluyor.

Bütçesi kısıtlı taraftarlar için

Yeni bir ekranın büyük bütçe gerektiren bir karar olması şart değil. Kısıtlı bir alana sahip olmakla birlikte, fiyatı da önemseyen taraftarlar da futbol izlemenin pek çok insanla sevindirici ve üzücü anların paylaşıldığı sosyal bir deneyim olmasını istiyorlar. MMD'nin 27 inçlik 276E7QDSW ekranı tam da bu ihtiyacı karşılıyor. Gelişmiş Full HD 1920 x 1080 çözünürlük ve 16:9 format ile, hızlı maçlar için mükemmel olan detaylı görüntülere sahip geniş ekran görüntüsü yaratıyor. Üstelik mütevazı boyutlarına rağmen, ekran net ve canlı. Dahası geniş açılı panel teknolojisi (PLS) sayesinde, koca bir grup insan da etrafında toplanabilir ve neredeyse yan taraftan baktıklarında bile görüntüyü görebilirler. Flicker-Free teknolojisi ile, ekran titreşim efektlerini ortadan kaldırarak saatler boyu futbol izlemek için gözleri dinç tutuyor. İzleyiciler, gerçeğe en yakın maç deneyimini yaşamak için parlaklık, inanılmaz bir kontrast ve gerçekçi renklerle birleştirilmiş canlı ayrıntılara hazır olabilirler.

Daha yüksek bütçeli teknoloji tutkunları için

Elbette gerçek hayatta maça biletinizin olması gibi değil. Ancak stadyum turnikelerinden geçmeseler de, futbol taraftarları UltraWide bir ekran, Quad HD çözünürlük ve bir milyar renk desteği ile aksiyona biraz daha yaklaşabilirler. BDM3490UC modelini özel kılan şey kavisi: Gerçekten sürükleyici, odaklanmış bir deneyim yaratmak için izleyicinin görüş çizgisini sarmalıyor. Titreşimsiz, yüksek çözünürlüklü görseller (3440 x 1440 piksel) ve akıcı renk geçişleri ise 34 inçlik ekranın entegre ses teknolojisi, DTS ses zenginleştirme ile tamamlanıyor. Bu teknoloji, stadyumun eşsiz benzersiz sesini entegre hoparlörlerle canlandırıyor. Bunların hepsi, tamamen büyüleyici bir futbolu beraberinde getiriyor!

Aslında çok da taraftar olmayanlar için

Elbette herkes bir ay boyunca sadece futboldan oluşan bir diyet fikrinden hoşlanmayabilir (bunu söyleme cesaretimiz var). Kendileri futbol tutkunu olmasa da ailesinde bir (ya da birkaç) tane olanlar, Ambiglow Plus Taban'a sahip 27 inçlik 275C5QHGSW ekrana bir bakmalılar. Özel aydınlatma efektlerinin iyi bir ruh hali yaratacağı kesin. Ekran kapalıyken bile, Ambiglow Plus teknolojisi, odada eşsiz bir hava yaratabilmek için ayarlanabilen tabanın üstünde ve çevresinde bir ışık halesinin parlamasını sağlıyor. Ekran açıkken, rengi ve canlılığı ekranın da ötesine taşıyan daha yoğun bir görüntüleme deneyimi yaratmak için rengin ve parlaklığın ekrandaki görüntüyle (eninde sonunda futbol olacaktır) senkronize etmek için programlama yapmak mümkün. Üstelik görüntü de muhteşem: AH-IPS geniş ekran görselleri, canlı renkler ve kontrast futbol tutkunlarını da mutlu edecek.

Genişletilmiş yeni formatındaki şampiyona, 51 maçtan oluşan bir turnuva. Bu sayı, daha önce hiç olmadığı kadar yüksek. İşte bütün bunlar, Euro 2016 deneyimini tek kelimeyle unutulmaz kılmak için 10 Haziran'daki açılış karşılaşmasından itibaren bütün bu fazladan futbol izleyeceğiniz saatler için doğru ekranı bulmanız için daha da fazla sebep demek.

Okuyucu Yorumları