Avrupa Komisyonu HP Integrity'yi seçti

AB üyesi ülkelerdeki 13 önemli kurum ve fazlası, tercihini bu teknoloji şirketinden yana kullandı!

Avrupa Komisyonu onu seçti!

Hewlett-Packard Belgium B.V.B.A/SPRL yaptığı açıklamada, Avrupa Komisyonu'nun kritik iş süreçlerini yönetmek için HP Integrity sunucuları kullanacağını duyurdu. Bu kapsamda, HP Integrity sunucular, Avrupa Komisyonu üyesi ülkelerde veritabanı odaklı uygulamalar ve diğer kritik iş ortamlarında hizmet verecek.

Son kuşak Intel Itanium serisi işlemcilere ek olarak HP-UX 11i v3 işletim sistemini kullanan HP Integrity sunucular, Avrupa Birliği'ndeki çeşitli enstitülere, ajanslara ve diğer resmi kuruluşlara çerçeve anlaşması(DI/07120) şartlarına göre çözüm sağlayacak. Satın alımdan önce gerçekleştirilen ihale süreci gereğince, HP EMEA'nın Almanya, Böblingen'deki Performans Merkezi'nde yapılan testler, HP Integrity sunucuların yüksek performans sergilediğini ortaya koydu.

HP Türkiye İş Kritik Sistemleri Ülke Müdürü Hande Baykan konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: "Bulut bilişim, büyük veri ve mobiliteye bağlı yeni trendler hem işletmelerdeki kritik iş yükü ihtiyacını artırıyor hem de bu ihtiyaçların niteliğini değiştiriyor. HP-UX işletim sistemini çalıştıran HP Integrity sunucular, sözleşmeye dahil olan resmi kurumların kritik iş yükü için en güvenilir, yüksek performanslı ve verimli çözümleri eskisi gibi güvenle kullanmaya devam etmesini sağlayacak."

HP, donanım ve yazılım da sağlayacak

HP, donanım ve yazılım da sağlayacak

HP, kritik iş süreçleri için geliştirilen Integrity sunuculara ek olarak, bu sistemler için gereken diğer donanım ve yazılımları da sağlayacak. HP Teknoloji Hizmetleri ise, teknik destek ve profesyonel hizmetler dahil olmak üzere, diğer servislerle destek çözümlerini sunacak.

HP Bütünleşik Altyapıların parçası olan HP Integrity sunucular ve HP-UX işletim sistemi, temel BT çözümlerini modüler olarak tasarlanmış ortak bir ürün ailesinde birleştiriyor. İş kritik sistemlerinin tek merkezde toplanması iş sürekliliğini, ölçeklenebilirliği ve sistemlerin dayanıklılığını artırarak; kurumların kritik uygulamalara bağlı yoğun iş yükünün altından kalkmasını sağlıyor.

HP Integrity sunucular Brüksel ve Lüksemburg'daki Avrupa Komisyonu ile Avrupa Parlamentosu binalarına ek olarak Belçika, Almanya, İtalya, Hollanda ve İspanya'daki Ortak Araştırma Merkezleri'nde de kullanılacak. Avrupa Birliği üyesi çeşitli ülkelerdeki diğer kurumlar da yeni HP Integrity iş kritik sistemlerinden yararlanacak.

Okuyucu Yorumları