Axie Infinity Saldırı Sonrası Ronin Köprüsünü Yeniden Açıyor

En büyük Blockchain saldırılarından birini yaşayan Axie Infinity, Saldırı sonrası kapattığı Ronin köprüsünü güncelleyerek yeniden açıyor.

Axie Infinity Saldırı Sonrası Ronin Köprüsünü Yeniden Açıyor

Kripto para ve Blockchain sektörünün en büyük saldırılarından birini ev sahipliği yapan Axie Infinity, 625 milyon dolarlık saldırı sonrası Ronin köprüsünü kapatmıştı. Yaşanan yoğunluk sonrası doğrulayıcı yükünü hafifletmek için yetki verilen anahtarın yetkisinin daha sonrasında kaldırılmaması, ağın saldırıya uğramasına neden olmuş ve köprüden 173.600 ETH ve 25.5 milyon USDC çalınmıştı.

Aradan geçen 3 ayın sonrasında aktif olarak kullanıcıların zararını kapatmayı amaçlayan Axie Infinity'nin arkasındaki şirket Sky Mavis, Ronin cüzdanı için yeni bir güncelleme yayımladı. Bu güncelleme ile birlikte köprü yeniden aktif hâle getirilirken birkaç güvenlik önlemi getirildi.

Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık ERC20 ağındaki token bakiyesindeki değişikliklerle ilgili bildirimler alacaklar. Bununla birlikte ERC721 ağ token’ları (eşyalar, Arazi ve Arazi Öğeleri) görüntülemek için yeni bir arayüz ve doğrulama için de bir değişiklik eklendi.

Tüm bunlara ek olarak güncelleme, çeşitli hataları düzeltmeyi ve güncellemeleri ve mesajları arşivleme özelliğini kontrol etmek için bir Node ekleyecek.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.